En kompis drog med mig hit, och med tanke på att pizzerior finns i varje hörn var mina förväntningar… höga, men ändå typ inte. Men låt mig säga detta: Jag har nu funnit Stockholms bästa pizza. Punkt.
Visst, priset är i saftigaste laget för en pizza utanför tullarna, men jag skulle ändå glatt tömma plånboken för en till. Och en till efter det.
Vad som händer i köket? Det verkar som om de har en kock för varje ingrediens. Tio kockar, minst. Det är i alla fall min teori.
Om man beslutsångest och frågar snällt så kan du få en pizza som är halva av en, halva av en annan.
Lokalen är luftig, fin och inbjudande. Utifrån ser den ut som en barrack med uteservering.
Vin, öl, och en hel del annat gott erbjuds, och personalen är lika trevlig som pizzorna är goda. Stället rekommenderas alla dagar i veckan
Det blir svårt att äta pizza någon annanstans efter detta.
En kompis drog med mig hit, och med tanke på att pizzerior finns i varje hörn var mina förväntningar… höga, men ändå typ inte. Men låt mig säga detta: Jag har nu funnit Stockholms bästa pizza. Punkt.
Visst, priset är i saftiga...