Recension av Capannone – av Hanna T.
Det pendlar lite mellan en trea och en fyra faktiskt men det landar till slut på en fyra.
Jag gillade stället när det var Bucco Nero och amtosfärmässigt håller dom fortfarande hög standard. Jättefint inrett och fin ljus lokal! Det känns väldigt italienskt med olivträden som står mitt i restaurangen och porslin med handmålade motiv på. Vi hade en så trevlig servitör som gjorde ett jättebra jobb under hela kvällen som servade oss väl trots att det var hans allra första dag. Förrätten Som var carpaccio var otroligt god, hade gärna tagit två! Sedan till huvudrätten. Tog tryffelpastan som var god men tyvärr var den lite för salt, inte så salt att det inte gick att äta men i min smak hade den gärna fått smaka lite mindre av den kryddan och mitt sällskap höll med. Sen var jag inte superförtjust i drinkarna då dom serverades i vanliga dricksglas. Det tog liksom lite udden av att dricka en Bellini och en aperol i vanliga vattenglas. Men plus för den fantastik goda foccacan som serverades och att kocken lagade pastan framför bordet. Jag kommer absolut komma hit igen!