Först och främst, kul koncept! Stockholm har grymma fusion med Thai, Kina, Japan m.fl. men har saknat en ambitions Indian fusion. Krögaren Jonas Svensson ligger även bakom Miss Voon. Därmed var också mina förväntningar höga! Testade nog närmare ett tiotal rätter och allt var gott, det var inte en enda rätt jag inte gillade. Några lite extra goda, några lite mer slätstrukna. Fina presentationer. Om jag ska vara hård så kanske jag hade velat ha någon eller helst några rätter som verkligen golvar en. Definitivt inte ätit godare indiskt dock. Servicen var klart godkänd. Det var knappt halvfullt när vi var där, en fredag kl 19.30. Det drar så klart ned helhetskänslan tyvärr. Jag tror Stockholmarna kräver lite mer än så här. Interiören är mer eller mindre gamla Vassa Eggen. Möjligt de har bytt ut bord, stolar och lite detaljer, men det känns verkligen som att sitta på Vassa igen. Det gör mig inte så mycket, jag gillade Vassa. Men jag tror folk tycker det känns mindre spännande. Jag har hört många som varit där nämna det. Då hade man behövt golvats av maten istället, vilket vi som sagt inte riktigt gjorde (även om allt var bra). Allt som allt. Bra ställe, älskvärt koncept. Kan man höja nivån ytterligare ett halvt snäpp på maten och fylla upp med gäster, så kan det bli succé!
Först och främst, kul koncept! Stockholm har grymma fusion med Thai, Kina, Japan m.fl. men har saknat en ambitions Indian fusion. Krögaren Jonas Svensson ligger även bakom Miss Voon. Därmed var också mina förväntningar höga! Testade nog nä...
Visa hela »