Mina erfarenheter av bibimbap är ytterst begränsat, tur har jag som drog med mig en expert! Hur ska det smaka, vad är unikt och hur skiljer man på dom man ätit? Jag har endast testat två-tre stycken kalla skålar innan detta och när jag sätter mig i stolen frågar vad som rekommenderas så säger han en äkta bibimbap som serveras i het stenskål, nyfiket tittar jag mot min vän som är expert och nickar samt ler för att bekräfta att det är så det ska vara. Men innan så ska det intas koreanska dim sum som heter mandu, jag kör på den vegetariska då jag vet att asiatiska köket erbjuder fantastisk vegetariskt kost, mandun har öppnat för förväntningar, krispiga smakrika och perfekt som aptitretare. Strax därefter dyker två heta skålar en ganska mild chilisås och en miso med koreansk kryddning, allt ser väldigt gott ut och jag har gett mig på att äta allt med pinnar och märker efter en tid att hela handen värker. (Haha kass är jag) Så mycket smaker, en saftig entrecote som finns med under hela tiden, ett perfekt sunny side upp ägg, zucchini fick jag dubbelt av då experten ratar det, fanns kål,morot,lök och ris, så en smakexplosion av vårrullar är inte långt ifrån och gott det är en underdrift, det här är kanon, som en smakfest i munnen alla smaklökar hoppar av lycka, magen blir nöjd och fylld samt att hjärtat finner ro i denna stilrena lokal med lagom volym på musiken och mysig belysning. Hit ska ni för att äta koreansk mat! Allt är verkligen toppen service,mat och lokal.
Mina erfarenheter av bibimbap är ytterst begränsat, tur har jag som drog med mig en expert! Hur ska det smaka, vad är unikt och hur skiljer man på dom man ätit? Jag har endast testat två-tre stycken kalla skålar innan detta och när jag sä...
Visa hela »