Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Le Rouge

På anrika Le Rouge i Gamla stan möts du av klassisk Moulin Rouge-miljö. Krogen kör numera temaveckor efter olika koncept. Sedan 2019 går det även att hyra krogen som festlokal, för den som vill erbjuda sina gäster det där lilla extra. Börja exempelvis kvällen med en sittande middag på Le Rouge för att sedan röra er vidare till dansgolvet på Vinköket, eller bjud in det mindre sällskapet till en härlig fest på Vinköket.

Le Rouge har tidigare drivits i regi av bland andra F12-gruppen. Idag är det Bockholmengruppen som står bakom Le Rouge och syskonet Österlånggatan 17 runt hörnet (gamla Le Bar).

Användarbilder på Le Rouge Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Le Rouge av Michel R.
  • Bild från Le Rouge av Michel R.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep 2019

Burleskt, franskt, mysigt och romantiskt på samma gång. Ofta bjuds det på något sång/dansnummer framåt kvällen. Perfekt ställe för att fly från Stockholm ned på en franskt hak en stund.

24 dec 2014

Le Rouge är inbjudande med sina vackra källarvalv. Men det är inte bara för dejten utan funkar minst lika bra för familj, vänner eller affärsmiddag. Maten är typiskt fransk och alla rätter jag har testat håller hög kvalité. Senast delade... Visa hela »

20 dec 2017

Hög mysfaktor, glamouröst och romantiskt. Jag vill gärna klä upp mig lite om jag skall hit. Här kan man verkligen fly vardagen och njuta tillsammans med någon man tycker om. Mycket kött på menyn, så inget ställe man springer till om man är ve... Visa hela »

29 apr 2018

Bara miljön gör att man är på 4 stjärnor. Sen hakar service och mat på och det är en stark 4. Varma rekommendationer.

11 jul 2017

Jag skulle nog vilja påstå att le rouge är den mest romantiska restaurangen i Sthlm, om inte annat en av de mest mäktiga rent lokalmässigt. Moulin rouge-miljön är en 10 poängare och maten går även den i samma klass med fantastiska råvaror. H... Visa hela »

8 feb 2019

Testade vintermenyn i Le rouges fantastiska lokaler och den var nog som jag förväntat mig, varken mer eller mindre. Förrätten bestod av ett torn av små rätter där rårakan och tacon med krabbröra va överlägset bäst!
Efter det valde jag... Visa hela »

10 feb 2019

Alltså det är ju värt ett besök bara för att få känna dig som en parisienne för en kväll. Entrecoten är bra, vinet gott men det är inte en smakupplevelse. Inredningen är dock värt att gå hit för, ta på dig din finast... Visa hela »

8 jun 2015

Le Rouge är en av mina absolut favoritrestauranger i Stockholm. Allt från maten till servicen till sammetsväggarna håller toppklass.

29 apr 2016 · Uppdaterad

Har testat Le Rouge några gånger med olika sällskap, men har inte fastnat vare sig för stället eller maten.

3 jan 2016

Lokalen är helt fantastisk och maten från alla delar av menyn följde förväntningarna som följde. Rolig nisch och finfint att mixa de olika tillbehören, speciellt om sällskapet är större.

20 mar 2015

Jag älskar Le Rouge med dess Moulin Rouge feeling!
Nere i valvet är det dov belysning, mycket röd sammet och härlig stämning. Maten är fransk fast med en modernare tvist. Alltid god och vällagad. Vad du än väljer på menyn är det gott!... Visa hela »

31 maj 2015

Det var ett par år sedan jag var här nu men skulle absolut kunna tänka mig att besöka inom kort igen. Häftig miljö och har du inte varit här så skulle jag säga att bara miljön är värd ett besök. Ska jag vara ärlig så minns... Visa hela »

21 dec 2015

Mysigt och gott. Trevlig och kunnig personal.

1 jun 2019

Bästa resturangen I stan enligt oss

8 apr 2018

Utsökt mat och toppen service. Mysig inredning!

15 okt 2016

Högt ställda förväntningar slutade i en ganska tung tom känsla. Förrätt röding filé med tillbehör. Smakerna var spretiga och föll inte ihop till någon behaglig smakupplevelse. Entrecon var välstekt men serverades på kalla tall... Visa hela »

24 sep 2016

Mysigt, väldigt gott och supertrevligt.