Till Lilla Kina går du en regnig tisdagskväll när du ska träffa en gammal kollega. Om det är något jag gillar på restauranger är det autentiska menyer, ibland går det inte att förstå de och det är ibland bara bra. Tsingtao, den klassiska kinesiska ölen, den beställer jag. Resten av middagen får den trevliga servitören bestämma. Det är alltid bäst så. Den enda frågan jag får är om jag gillar starkt? Vi börjar med mjuka men ändå kompakta räkdumplings som man får med en syrlig sojasås. Fortsätter sedan med kvällens vinnare, en fisk-&kål gryta som smakar helt fantastiskt!!! Jag vill ha så mycket konsistenser som möjligt och det får jag. Fisken är mjuk, kålen och böngroddarna är krispiga och chilin gör ibland att tårarna rinner men det är det värt. Flera gånger sitter mitt sällskap och jag och beundrar denna gryta!! Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den rätten hette - du får testa dig fram! Vi äter också en krispig fläsk med kinesiska pannkakor, god men jag provar hellre något annat nästa gång. Nästa gång är redan planerad - jag tänker en tidig söndagskväll i höst! Prova du med!