Maten: fantastiskt. Genomtänkt, vällagat, bra kombinationer, bokstavligen mat gjord med kärlek Vi provade nästan hea menyn och det är svårt att välja ut favorit. men thin thin beef och cabbage var too die for Men så var även båda kycklingarna, morötterna, köttet etc etc En del rätter går att få veganska
Stället har både öl och viner men deras inriktning är CIDER. V i provade 2 olika och de kan sin grej.- Äkta cider! Det finns endast 1 dessert men det är desserternas dessert. Det behövs inga fler val
Kocken är även ägaren och en ball of fire och vänlighet och snabb i käften och cool och mycket trevlig
Lokalen är te den charmigaste men den fyller sin funktion som awesome kvartershäng.
Det är prisvärt och jag hoppas HOPPAS fler människor kan hitta hit och fatta vad RIKTIG GOD MAT med bra råvaror innebär
Maten: fantastiskt. Genomtänkt, vällagat, bra kombinationer, bokstavligen mat gjord med kärlek Vi provade nästan hea menyn och det är svårt att välja ut favorit. men thin thin beef och cabbage var too die for Men så var även båda kyckling...
En trappa ner i en udda lokal hittar ni denna spartanskt inredda restaurang, till en början möts du av en stor disk med massa olika typer av cider. Det är tydligen restaurangens signum. Hade de inte varit för att jag läst Thats up recensionerna innan hade jag inte förstått att cider var grejen här genom att enbart gå hit.
Borden med udda placering känns intimt och roligt man nyttjar verkligen varje vrå i lokalen, vi blev satta vid ett bord för två längst in i lokalen, jag spanade snabbt in en bar liknande del i ett gammalt skyltfönster. Där man kunde sitta och titta ut. Frågade genast om vi kunde byta plats men icke det var tydligen fullbokat. Bardelen hade plats för fyra så tänkte att det kanske var bokat för fyra men efter ca 45 minuter trillade de in ett par som fick sitta där och de andra två platserna stod "lediga" hela våran middag. Det skaver lite i ögat.
Menyn är liten ca 10 små/mellanrätter, varpå en efterrätt. Vi (2p) beställde in 5-6 rätter och på detta blev man helt okej mätt på. Jag saknade verkligen en dryckesmeny, detta för att kunna läsa vilken olika typer av cider som fanns och annan dryck. Jag sa dock precis som det var att jag inte kan något om cider men gärna ville testa, fick prova ett par olika men svårt att säga. Gillar skarpt att servitrisen sa som det var att somliga cider smakar unket, ja somliga cider smakar verkligen unket. Vill man dricka unket till maten? De hade även några extra rätter utöver menyn som aldrig riktigt kom fram. Utan hörde beställningen från bordet bredvid att det fanns tydligen två efterrätter men enbart en stod på menyn, hur skall man då veta att de finns en till om ingen berättar?! En klassisk griffeltavla hade suttit fint för extra rätter.
Självaste maten var god, men inte trilla av stolen god. Den är dock lagad med kärlek och en hel del fett, vem gillar inte det. Helt klart mat som inte finns på andra restauranger och gör de verkligen genuint. Det var ingen brist på sås heller och vi fick även in ris som ingick. Min favorit blev jordärtskockorna med creme fraiche och rom. Thin beef var också god. Kan tycka att det blir lite tokigt när dumplingsen är så oljiga att man rekommenderas av personalen att dela på dem och hälla i såsen och ej doppa. Dock värt besväret.
Tips att boka bord, såg flera som kom in och tyvärr fick gå. Vilket inte gör de till den självklara kvarterskrogen.
En trappa ner i en udda lokal hittar ni denna spartanskt inredda restaurang, till en början möts du av en stor disk med massa olika typer av cider. Det är tydligen restaurangens signum. Hade de inte varit för att jag läst Thats up recensionerna innan hade jag inte först...