Ännu ett guldkorn i Gamla Stan.
Som namnet på stället antyder så är det mycket gris här. Mest känd för egengjorda korvar av ägaren Joseph , till det massa tapas rätter; vissa goda, vissa mediokra.
Korven i brioche bröd med egengjorda ketchupen var supergod, hade lätt kunnat klämma i mig 5 st till.
Atmosfären är supermysig, gosig och passande att krypa in i under vintertiden.
Från topp till tå täckt av trä och tegel med massa quirky föremål , som tex vildsvinshuvud, chark hängande i fönstret, burkar med hemmagjorda marmelader etc . Väldigt litet ställe, plats för ca 12-15 personer.
Det är så mysigt, välkomnande och varmt att jag inte ville gå hem till min kalla lägenhet
Personalen är supervänlig och uppmärksam.
Prisvänligt och prisvärt.
De har även en mini deli där du kan köpa med dig ketchapen, korvarna, charken etc och det mesta är egentillverkat, me likey
Liten vinlista samt lokalbryggd öl
Bokningsbara bord (ring)
Passar lika bra för par, vänner, AW, päronen. Opretentiöst och laid-back
Ännu ett guldkorn i Gamla Stan.
Som namnet på stället antyder så är det mycket gris här. Mest känd för egengjorda korvar av ägaren Joseph , till det massa tapas rätter; vissa goda, vissa mediokra.
Korven i brioche bröd med egengjorda...