Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Fågelbro Golf & Country Club

4,7
3 recensioner
Redigera Fågelbro Golf & Country Club
Fågelbro Golf & Country Club

Fågelbro har anor sedan 1700-talet men Fågelbro Golf & Country Club stod klart 1991 och grundades av arkitekten Tomas Hagman. Han ville skapa en stor skärgårdsanläggning som skulle vara en knytpunkt för stockholmare intresserade av golf, tennis, ridning och båtliv.

Och det är precis vad Fågelbro är idag. En komplett country club som står för hög kvalitet och bra service. Hit kan du åka en heldag, eller kanske en weekend (och bo på Fågebrohus), för att koppla av och spela golf. Atmosfären är lugn och härlig med trevliga medlemmar och personal, och allting är välskött och fint. Förutom golf finns det ett stort utbud av aktiviteter, så som tennis, pool, ridning, spa, och självklart finns här också en restaurang där du kan äta både lunch och middag.

Utbud: 18 hål, korthålsbana 9 hål, driving range, puttinggreen, pool, tennisbanor, restaurang, half way house, shop, mm.

Se även Fågelbro Krog

Användarbilder på Fågelbro Golf & Country Club

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 feb 2018

otroligt vacker golfbana som ligger ute på Värmdölandet. Förutom golf kan man även spela tennis, squash och paddle

23 feb 2015

Min hemmaklubb Fågelbro bjuder på en fantastisk golfupplevelse. Banan i sig är välskött och erbjuder ett varierat upplägg med både öppna hål med vatten och lite smalare skogsvarianter. Överlag är det en ganska smal och svår bana och de... Visa hela »

24 aug 2015

Sveriges bästa Golf & Country Club. Med tennisbanor, pool och restaurang i världsklass kan få banor i Sverige mäta sig med miljön runt om golfbanan. Banan i sig håller allt som oftast mycket bra klass men har en bit kvar för att mäta sig med de bäst... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.