Om Josefine
Det bästa jag vet är att prova nya matställen, alltifrån food trucks till fine dining. Det lagas och kanske framförallt bakas en hel del hemma också.
Intressen
Att åka på utflykter som leder till nya matupplevelser! Oavsett om de är bra eller dåliga. Att prova nytt och gärna söka sig lite längre bort än stammishaken i närområdet ger mig inspiration.
Hade jag haft en superkraft önskar jag att det var
Att kunna ta tillbaka Marabou japp i sortimentet
På en fredagkväll hittar du mig förmodligen
I chokladhyllan letandes efter Marabou japp, även fast jag vet att jag inte kommer hitta den
Bästa matminnet
Super-autentiska lankesiska piroger inne i en bilverkstad i Sri Lanka (ja, serveringen låg inne i en bilverkstad)
Paradrätt
Torskrygg med beurre blanc, forellrom, potatis och sotad sparris
Högst på min bucket list
Att äta på Osteria Francescana