Idag fyller jag 22 år. Därför ger jag ert ett tidsinställt inlägg (jag är alltså i detta nu fortfarande 21 ljuva, köpaalkoholiUSAålder, när jag skriver) eftersom jag med största sannolikhet när detta läses antingen a) äter kakor b) gråter eftersom det är MIN födelsedag och jag gråter om jag vill c) får förklarat för mig för 500:de gången att åldersnoja är töntigt d) sitter med presentpapper runt mig och är ett lyckligt litet barn som blir tillfreds av materiella presenter e) spelar spel och dricker saft med sugrör eller f) något annat fint, så bloggar jag inte denna söndagen den 30 maj.


Men jag ser antagligen ut ungefär såhär på den tjugoandra födelsedagen 2010.

En virrig hattifnatt som påbörjar kakor och glömmer dem i fönsterkarmar i ny second handklänning, oborstat hår, omgiven av goda vänner och med glad boll i magen.

2009 såg jag ut såhär när jag fyllde tjugo. Det var sommar, jag var i skåne, jag var galet nykär (fast jag och Mikael varit tillsammans i nästan fem månader) och jag blåste såpbubblor vid poolen mest hela kvällen. Som bilden nedan är vill jag att livet ska vara mest hela tiden. Varmt, försommar, grönt och oändlig blå himmel.

2008 när jag fyllde tjugo var jag i Washington DC halva dagen och njöt av mina sista timmar i den fantastiska staden innan vi satte oss på tåget tillbaka till New York. I det stora äpplet firade vi min födelsedag med att åka upp i Empire State Building, jag fick 'happy birthday' sjungen för mig av hisspersonalen och sen åt vi middag vid Times Square och promenerade barfota längs med Broadway på varm asfalt.

2007 var det ett par veckor innan studenten och jag minns det mest som en lång, solig, varm, fantastiskt rolig, äventyrsfylld, mysig och makalös tid. På min nittonårsdag var nästintill alla som skulle ta studenten ute och spelade brännbollsturnering halva natten, låg i gräset och snackade strunt, lekte runt och åt godis.  



Skriv en kommentar

Grattis grattis grattis!

Grattis grattis grattis!

grattis! grattis! grattis!

grattis!!!! Jag hoppas att du får en jättebra födelsedag, och att du njuter av att få gråta och skratta hur mycket du vill:)
Vilka mysiga bilder!

Grattis sötaste du! Hoppas att du inte alls gråter. Jag är 26 och jag kan säga att livet faktiskt bara blir bättre och bättre! Kram på dig!

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Jo det är Kajsas födelsedag hurra, hurra, hurraaa!!! *host, host* :P

åh GRATTIS FINASTE KAJSA! <3 i födelsedagspresent får du en cyberpuss och att jag åker till stockholm så fort jag har tid och pengar!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN din lilla plutt! Vänta tills du fyller 26, då har du slutat räkna för längesen!

Grattis igen och igen och igen!!!

Grattis!:D

inte fyllde du väl tjugo två gånger?
;)

grattis på födelsedagen!!

Grattis fina Kajsa!

open.spotify.com/track/1i9PohoR4fUZhHtliTWKA8 <-
Mer för titeln än något annat, hoho. Grattis!

· Svar till Özgür Kurtoglu

Hahaha, tack Özgür!

grattis 6 puss,

Grattis finaste, finaste Kajsa! Hoppas att du hade en alldeles fantastisk dag med massor av kakor och saft och roliga spel!

Grattis på födelsedan!:) (i efterskott)

wohoo, grattis i efterskott :)

Grattis i efterskott!=)

Sv: Jag tog mig in på tv5play och tittade på Nour-avsnittet av Dom kallar oss roliga!=) Hon är så grymt bra och vettig. Jag gillar hur hon satte Schyffert på plats!;) Och hennes tips till män/manliga komiker! Det är sant att man skrattar en hel del för att uppmuntra.

haha, jaaa. chuck bass är man antingen för eller emot, och jag är en smula svag, i must say.

men tuuuuuusentals GRATTIS i efterskott och jag hoppas (och tror!) att du får ett supert 22a år!

Kommentera