Jag har en så fruktansvärt glad dag idag. Sitter i butiken och lyssnar på musik, pillar på alla fantastiska kläder vi fått in (mamma, pappa och Mikael - födelsedagsönskelistan blir lång i år), läser era bloggar och luktar på blommorna på disken.

Jag är nöjd med dagens klädsel, tänkt er idel nyanser av blekt grönt cremevitt askrosa och svart, och utanför lyser solen och alla människor som går förbi på gatan ser så himla glada ut.


Dagen känns såhär:

Som att få vårens första blommor och lämna en luktlös vinter bakom sig.

Ha på sig randig klänning och utslaget hår.

Som att äntligen få ta fram sina favoritskor. Egenpysslade och så slitna att man skäms lite. Men man slänger inte skor som man trampat runt i djungel, sand och hav med. Mina äventyrsskor.

Som att sätta ihop en ultimat playlist med musik för alla tillfällen. (ni vet väl att det blir bättre kvalitet och större bilder om man klickar på picsen i inläggen? Då kan man dessutom bläddra mellan alla bilder i en och samma nyupploppade ruta)

Skriv en kommentar

put that playlist oin spotify nununu!

Vilken cool tavelinstallation! Och tack snälla för kommentaren, den värmde verkligen mitt sönderstressade hjärta!

Kul med bloggflytt dessutom, grattis till det!

Åh, "Such great heights" är en sån himla fin låt!

roligt att se vilken musik du lyssnar på! och jaaaaaaa, vad glad man blir så fort man kommer ut. sen när man kommer in hänger den där känslan kvar. det är nästan det bästa!

åh. så har du med en flogging molly-låt. nu tycker jag om dig ännu mer till och med! ?

skulle inte du kunna börja svara på kommentarerna? :)

Jag är också nöjd med dagens klädval, både ditt och mitt eget. Jag valde jeansen som jag fyndade i helgen, en rosa skjorta, ett vintagebälte och Parishalsbandet. Mycket enkelt, mycket bekvämt, precis vad jag behövde idag.

coola skor!

Bodil - men det gör jag ju! Eller. Jag besvarar frågor och så. Var det något annat du tänkte?

Men du - det låter ju helt underbart! rätt åt dig ;)

åh, jag vill också jobba i en klädbutik! men samtidigt måste det vara svårt att inte ta med sig halva butiken hem när lönen kommer, jag tror iaf att jag hade haft det problemet ;)

En kompisdejtfika hade varit jätteroligt! Du var så glad och trevlig du också på Blogawards! Så kan vi fika och titta igenom en massa fina second handaffärer! Ungefär när kommer du ner hit till Skåne? Jag är nog ifö... Visa hela »

Hurra för glädje, sommardagar och fina kläder!

Ja, det där med Johnossi. Jag fattar vad du menar, för det tog mig ett bra tag innan jag gillade dem. Men några låtar har liksom klamrat sig fast. Men jag misstänker också att jag kommer lämna Johnossi bakom mig den närmsta framtiden.

Sen lyssnar jag på så otroligt mkt mer än det så... Kanske att jag också borde göra en spotifylista till de som intresserar sig för vad jag lyssnar på eller är su... Visa hela »

Heja heja! Härligt med lycka :D

FRESH!

grymma skor ju, tack för inspirationen! nu vet jag vad jag ska göra med mina svarta platta tygskor från förra året :)

Kommentera