Eftersom inspirationen till att skriva på mitt slutarbete i skolan kom nu så tycker jag att det är lika bra att sätta mig i sängen med massa kuddar och börja knåpa med mina kapitel om vintage och second hand tills energin tryter.


Om ni vill får ni jättegärna vara med och hjälpa till på ett litet hörn faktiskt! Jag skriver nämligen om just vintage och second hand ju; men varför det blivit trendigt, hur folk tänker på andra handskonsumtion i miljösynpunkt eller ett sätt att bli unik/are i sin klädsel. osv.

Hur tänker ni? Jag intervjuar folk inom branschen men det är perfekt med 'vanliga konsumenters' tankegångar, ideér och funderingar också! Så känner ni er manade; spill the beans vettja.

Det galet fina porträttet har hellomiami gjort. Älskar flätorna och Andy Warhol-feelingen med flera färgversioner av densamma bild. Om jag kunde skulle jag sätta alla teckningar jag får, som ni gör, på en vägg i min lägenhet. Som en tribute till er. (och lite mig själv)

Skriv en kommentar

Ett litet frågeformulär skulle underlätta.

Förresten, jag satsar på sthlm i helgen. Så länge inge sjukligheter kommer emellan. Jag vet inte om djuren får följa med på shoppingtur dock, beror på värme, och vilken dag det blir. Men jag hoppas att jag ser dig i skrapan :)

Jag handlar 2hand mest för kicken av att hitta något som passar just mig och som det inte hänger tio likadana av bredvid. Spännande ämne!! :)

åh, de där flätorna... hur vackra som helst.

Ah, så du har flyttat hit! Trevligt. Ska genast ändra länken. Nu är Alice klar!

Angående second hand, letar jag ofta plagg som jag kan sy om en smula. Eftersom jag inte är en hejare på mönster och sy saker från grunden, kan det vara bra med en utgångspunkt. Jag gör det inte i huvudsak för att vara unik utan ser snarare letandet som en inspirationsjakt och givetvis tänker jag miljömedvetet kring det. Att åte... Visa hela »

När man köper secondhand så är det lättare att hitta kläder från det årtal man vill matcha.

Jag köper inte så himla mycket second hand egentligen. Men när jag väl gör det letar jag efter de där lite fantastiska och lite speciella klänningarna och kjolarna som de i princip verkar ha slutat å göra.

Och ofta när jag har en bild i huvudet av vad jag vill ha, men inte kan hitta det i en "vanlig" affär så går jag till second hand och där brukar jag ofta hitta det jag letar nästan på en gå... Visa hela »

redan gjort, kolla dina attendings, vill ju inte dö! åhå jag förstår :) hör av dig om tiden expanderar iaf.

Jättefina, gillar den lila mest :)

Kommentera