Förlåt att jag tjatar men imorgon alltså, Basar Under.

Sitter i detta nu och packar ihop det sista inför morgondagen. Ett stort tips för er som kommer; ta med kontanter. Det finns inga kortautomater för något, varken för att handla kläder eller fika, så vill man handla är det bäst att ha med cash från början. Om man inte vill gå upp, ut och tvärs över gatan till bankomaten.


Jag funderar på att slänga med den här klänningen från H&Ms the garden collection. Den tog ju slut på ett kick och jag haffade en i förbifarten mest för färgernas skull. Men när det kommer till kritan så är den inte riktigt min grej. Jag diggar de kimonoliknande ärmarna och mönstret men den har blivit använd en gång. Och lappen är till och med kvar i nacken. Så den hänger nog till salu imorgon i bottenplanet på Skrapan.

ps. Idag har jag varit och gjort en av de mest vuxen-iga sakerna jag hittills i mitt liv. Gosh. ds.

Skriv en kommentar

vad vad vad är det för vuxet?

Vuxet, vaddå vuxet? du får inte vara så mystisk med sånt spännande juh!

· Svar till Sanna

Låt oss bara säga; lägenhet. Så får ni filura under tiden kaoset i min hjärna fortgår.

haha eskimå-galgen!!

Jag ska nog göra det där vuxna om sisådär en månad. jag hoppas så innerligt att det kommer gå bra. Kanske var lite dumt att beställa en dyrgrip till väska lagom inför bankmötet, det kanske ses som lite oansvarigt.

· Svar till Karolin

Det är nog inte riktigt så vuxet som jag gjorde idag. Men, vuxet nog för mig ändå! Hoppas det går bra för er om en månad.

vuxet? vadå?
Om du någon gång åker till Umeå, gå på en secondhand affär som heter "shmäckkompaniet". Jättefin affär, som just nu innehar två Alice-i-underlandet-paraplyer :)

· Svar till Bodil

Jag har varit på schmäck! Helt fantastisk. Jag ville ha precis allt jag såg. Sagolikt.

Den kommer nog någon annan bli överlycklig att få se hänga på en galge till salu imorgon. I bet :) Vi hörs om en stund (och ses)! Jag håller också på och packar ihop allt och försöker göra det så ultimat som möjligt. Då får du även skvallra om hur det gick med det där vuxna sen ;)

det var jag anna och hedwig, skulle få gamla linnen som vi blivit lovade efter i somras och förra kollektionen :) du kan säkert få om du vill ha något, anna vill bli av med allt, sträck upp tassen i vädret bara :) ses på söndag, ska bli mysigt, när är bäst att komma förresten?

Kommentera