Eftersom jag har för vana att slänga ned mina solglasögon väldigt oförsiktigt i väskan, gärna med tunga grejer i dessutom, och sen tur kasta väskan runt mig lite överallt är det ingen mening att lägga mycket pengar på dom.

Tur då att man har ett ganska litet huvud så man kan köpa ett par schyssta i wayfaresinspirerad modell med rosa skalmar för 40 krLindexs barnavdelning!

De finns med neongröna och neongula skalmar också. Kalasbra! Funderar på att införskaffa ett par av varje tills jag och Mikael åker på semester. Billiga, bra, perfekt passform och snygga på ett lagom anskrämligt 80-talsvis.

Skriv en kommentar

jag inhandlade ett par stora och snygga solglasögon förra året. tyvär gick dom sönder, nedpressade bland en massa kläder på hemvägen från grekland. Dina var ju ursnygga!

Superfina!

Var det du som inte så ofta tyckte om chips? Jag är hursomhelst glad över att du tycker om det, så att vi någon gång i framtiden kan sitta och äta chips och se på film eller så.

Tack för tipset! Jag ska verkligen tänka igenom det med kjolen.

Ja. Vi har ett hus där som vi ska börja hyra ut lite smått. I Albufeira ligger det, i gammla stan. Det är dock under konstruktion eftersom det är min farmor och farfars hus som inte blivit renoverat på ett tag. Vi håller på att förbättra det allt eftersom. Om ni ska dit senare på sommaren är det möjligt att det är någorlunda klart fö... Visa hela »

vad gör du denna lördag föresten?Jag kan möjligtvis vara så glömsk att jag missar när du har skrivit vad du ska göra idag... Själv har jag varit på casting till en kortfilm, och inhandlat ett par ursnygga 20-tals skor :)

Jag är precis likadan! Eller så lägger jag dem på nåt dumt ställe så att någon med största sannolikhet kommer ha sönder dom på ett eller annat sätt!! :)

Åhå en festisväska, det låter fint! Shysta brillor!

hurra födelsedagsflicka!<3

Kommentera