När jag ligger hemma och är sjuk, som idag, och dagens höjdpunkt är apelsiner i skivor (som jag förövrigt är allergisk emot så höjdpunkten toppas av en brännande känsla i hela munnen) är mitt behov av flärd som störst har jag märkt. Jag vet inte om det har att göra med att min kropp och mitt sinne förargar sig över att mottot everyday is dress up day för en gångs skull får stå tillbaka för metervis av mjukt grått collegetröjetyg eller för att litervis med te och en snytpapperssårig nästipp känns så fruktansvärt oglammigt. Men jag längtar efter överdådiga smycken som klirrar mot halsen, sidentyger som ligger svalt mot kroppen och festligheter med extra jävla allt.


Jag önskar mig Guccis aw-kollektion 07 och 08, Indiskas fantastiska sammetsjacka, broderad folklorism, ryska influenser och bohemisk lyxhippiekänsla.

Det närmsta jag kommer detta är att måla naglarna i Sephoras mandarinfärgade lack som är i ungefär samma färg som Iekelienes sidenblus. Wowkänslan är inte total.

Om jag nu ska vara gnällig så är det ju måttligt kul att mina föräldrar inte ens behagar ringa mig för att tala om hur fantastiskt de haft det i Qatar och Kuala Lumpur. De ringde mina bröder. Men inte mig. Jag är barnet på Frostmofjället helt enkelt. Ensam, borttappad, kall och hungrig.

Skriv en kommentar

den där hatten på sista bilden skulle jag bli överlycklig att få äga

Krya på dig!

Men usch. Krya på dig!

Krya på dig!

Haha. Vad märkligt! Det var faktiskt första gången jag var där. Vi har tänkt åka dit så många gånger (Peters föräldrar bor i väldigt nära) men det har aldrig blivit av. Fint som tusan är det. Om man gillar den naturen i alla fall. Åk dit nästa gång ni är i närheten!

Usch och fy för att vara sjuk! Hoppas du mår bättre snart!
Mina fräknar har redan bleknat, de behöver sol nästan varje dag för att synas... :( Men i sommar, då ska jag odla :)

Vad ovant det känns att klicka sig in hit, när flyttade du på bloggen?

Åh nej typiskt. Jag befinner mig tyvärr inte i Stockholm den 29:e annars hade jag självklart kommit och hejat och förmodligen blivit lycklig ägarinna till ett par shysta klädesplagg. Kommer det fler chanser?

Jag kommer att besöka Stockholm ganska mycket framöver eftersom min syster precis flyttat till söder och en nära vän som också bor i Sthlm ska gifta sig och jag ska vara värdinna. Så många besök vä... Visa hela »

Åh, vilken fin kommentar. Den gjorde mig väldans glad. Detsamma ju - du verkar väldans bra! =) (Med min kommentar ville jag dock även säga: Gud kan vara bra, även om alla som säger sig vara/är kristna är det.) Krya på dig, och kul att du flyttat hit, det tror jag blir helbra. Och jag följer med såklart. Kram!

Åh, jag hoppas att du kryar på dig så fort som möjligt, goaste Kajsa.
Det är väldigt fint med systrar. Egentligen är ingen förutom jag i min familj förtjust i Scrubs, men Moa satt i en timme och fnissade åt två avsnitt förut. Så gosigt.

Jag tycker förresten om din nya blogg! Den är behändig och på något vis lättare att scrolla igenom. Det glider på lättare, tror jag, men... Visa hela »

Kommentera