Att jag är en smyckesjunkie är ju inget nytt. Jag känner mig ganska naken utan åtminstone någonting som klirrar litegrann. Just nu är ringar min grej. Jag kombinerar helst gammalt med nytt, äkta med oäkta och billigt med dyrt. Då blir det så personligt som jag vill ha det.

Den fyrkantiga är från Forever 21 i New York och den andra är arvegods.

Jag älskar mina kassettbandsringar från Tjallamalla men de är en smula sköra eftersom det är papper och tunnt trä. Den stora i silver med orange sten är från Guess, den lila rosetten från H&M.

Den här emblemet hittade jag i vårt trapphus. Har absolut ingen aning om vad den symboliserar/kommer ifrån (vet någon så hojta till!) men jag gjorde om den till en ring. Gillar hur bred den blir.

Den här fick jag häromdagen av Grisen. Hon tyckte den var ful och ville bara ha den lilla elefantringen som man köpte denna tillsammans med. Jag diggar den. En liten krimskramsig nyckel!

På måndag händer det roliga grejer här förresten. Riktigt roliga, spännande och nya saker. Barasåattnivet! (Hoppas ni är med mig<3)

Skriv en kommentar

Om jag inte missminner mig helt fel så är det ett gammalt märke från en SJ-uniform som du hittade i trapphuset. Från den gamla goda tiden när folk hade riktiga uniformer och inte hade sådana "mjukis"-uniformer som de har nu.

spännande med ny blogg. tråkigt nog är jag en ganska dålig smyckesmänniska. jag älskar ringar, men får nästan lite tvångstankar & måste "trycka ihop" fingrarna, vilket gör ont. jag har inte hål i öronen, är dålig på att ta på mig armband & halsband. detta trots att smycken kan vara otroligt vackert. lite märkligt, håller du inte med? mittenringen på bild nummer två... Visa hela »

men åh! jag föll pladask för många av dessa. jag tycker egentligen det är ganska obekvämt att ha ringar på mig, men ett kassettband skulle jag aldrig tacka nej till. inte heller den fyrkantiga på översta bilden. charmant!

Kan tipsa dig om candiedpoison.com har en massa super söta ringar och smycken!

Åh den fyrkantiga va så himla fin! Vill ha,finns den nu tror du?

Kommentera