Det är ju ingen hemlighet att jag är svag för presenter. Ett barn blir inte lika glad för presenter som mig. Så gissa om jag studsade upp och ned som en boll när jag fick denna stickade kofta häromdagen. Randig med rosetter. Kan inte bli bättre.

Hopp hopp.


(Nu ska jag sammanställa min önskelista för min födelsedag om exakt en vecka. Appropå presenter och att få saker liksom. Är det okej att vilja ha en glassmaskin när man fyller 22?)

Den fick premiärinvigas redan igår när jag och lite vänner traskade ned till Trädgården som ligger ungefär 2 bekväma minuter från där jag och Gris bor. Fast trötta efter massor av sol knallade vi hem ganska tidigt och hade picknick i vardagsrummet istället.


Skriv en kommentar

man kan ju säga att jag skulle bli jätteglad ifall jag skulle få en sådan...

Jag är bäst på att ge personliga presenter och komma med små vardagsöverraskningar :) Önskar bara att nån kunde göra det samma för mig :( Nån ynka liten gång bara :´(

superfin kofta där! Rosetterna den ännu mera tjusig.

Jaa!! En glassmaskin kan vara det bästa att önska sig! Min goda vän har en sådan och senast jag var där och hälsade på bjöd hon på massa gudomligt god hemmagjord glass. Så himla gott!!

Du har god smak du. Och ja, det är okej att vilja ha en glassmaskin när man fyller 22. Man blir aldrig för gammal för glass!

Jag förstår att du blev lycklig! Och härlig matchning med långkjol. Jag hoppas jag hittar en skön sådan i sommar.

<3!
(kolla mitt fina fina halsband jag visar på bloggen! jag är helt kär.)

Glass kan man ju liksom aldrig få nog av, så det verkar som en alldeles perfekt födelsedagspresent! &koftan klär dig alldeles fantastiskt fint.

Jag gjorde förresten en kajsa-illustration. Inte så mycket att hänga på väggen då likheten inte alls blev så bra som jag tänkt mig. Men tyckte i alla fall att jag borde tala om det för dig :)

Ja men självklart! Det borde vara förbjudet att INTE önska sig en glassmaskin när man fyller 22. Grattis i förskott!

Kram från Catrin!

äsch, min pappa fick en glassmaskin av sin sambo när han fyllde typ 45. min pappa äter flera liter glass om dagen dock, det kan inte vara hälsosamt, haha.

Vad fin du är! :)

sån fin! är det rykiel? oh juste vill du gå på den där café opera fashion-grejen med billy and i, med mig? har ingen att gå med och det hade ju varit fett att kolla in :)

Selvsagt er det ok! jeg ønska meg sukkerspinnmaskin til 21årsdagen, men fikk ingen.
også skal det sies at det er kjempeenkelt å lage iskrem uten iskremmaskin også :D

Kommentera