Första bilden från fotograferingen jag stylade i fredags. (Har inget med intervjun imorgon att göra dock) Är bilder till modellens portfolio så fokus skulle ligga på henne i första hand och kläderna i andra. Fotograf: Jean Malnöry. Modell: Teodora Cioran. Stylist: jag.


Ni vet när man väntar och väntar på ett telefonsamtal. Håller mobilen i handen trots att man går till andra sidan rummet. Den är skrämmande tyst. Tillslut tänker man 'nej, den kommer ändå inte ringa' och så går man och duschar.

För en halvtimma sedan klev jag ur duschen och ett meddelande jag visste vad det var blinkade på skärmen. Mikael stod tyst, jag knappade in numret och min puls gick från vilopuls till 300 slag/minuten. Imorgon är det sista intervjun. Vi är fyra kvar.

Är så fruktansvärt nervös men nu jävlar gäller det. Håll en tumme.

Skriv en kommentar

oooh, häftigt! Lycka till!:)

åh hoppas det går bra för dig! :)

Håller alla tummar jag har! Lycka till!

Wiee. Hejja Kajsa, hejja Kajsa (om jag kunde skulle jag cheerlead:a i samma stund som du intervjuades, bakom ett stort glasfönster så att du kunde se och bli peppad!

håller tummarna!!!!! kicka ass nu

åh vad spännande. håller alla tummar och tår jag har för dig ;)

Men åh! Är du en av fyra kvar!?!??! Shit Kajsa! FAN VAD BRA DU ÄR!!! Go, go, go, go! HOPPAS du vinner! Du förtjänar det mest av allt i hela världen!! Ge järnet! Och jag håller fasiken alla lemmar jag har i kroppen för dig idag!!

Och förresten, stylingen ser fantastisk ut!

haha åhhh okej, men jag hoppas fortfarande du vinner tävlingen OCH får jobbet du ska på intervju hos i e.m, såklart! Håller fasiken allt som går att hållas för att båda sakerna ska gå vägen!

Håller både tummar och stortår för dig Kajsa!

Kommentera