Jag har stora förhoppningar till lite loppisfynd under våra bråda dagar i Skåne. Dels skulle jag vilja plöja min farmor och farfars vind för roliga saker men främst: gå på den fantastiska loppisen som bygdens idrottsförening har varje vecka.

(Om min mamma läser det här: jag lovar att inte försöka tvinga dig att köra hem mina fynd till Stockholm i hyrbilen. Om de inte är yttepyttesmå!

Om min pappa läser det här: jag kan lova redan på förhand att jag bara ska köpa små möbler som inte tar så mycket plats. Nästan alls.

Om Mikael läser det här: du vet det där du sa om att du tycker att lägenheten börjar se ut som ett hem från 60-talet? You've seen nothing yet.)


I Växjö för ett par veckor sedan hittade jag en del fint men inget som var på pricken rätt. Skulle så här i efterhand kanske inte tacka nej till följande dock.

En stor koffert. Gärna i läder men trä vore också fint. Skulle ha den som nattduksbord.

En hattask för alla mina sjalar som liksom.. rymmer över hela golvet.

Mer porslin. Gärna udda, gärna färgglatt och helst gammalt.

Lampor är en fetisch. Nu vill jag inte direkt ha såhär pastelliga men åh. Förstå att ha ett helt hörn av lägenheten med en installation av dessa!

Perfekt att ha en i sovrummet att lägga dagens kläder på.

Kan inte rå för att jag vill spinna när jag ser något sådär vulgärt och guldfärgat. Och så mer lampor där, ja.

Porslin porslin porslin.

Jag letar efter en tapet, gärna från 70-talet, i ett härligt mönster för ett projekt här hemma. Vill inte ha en nyproducerad tapet utan den ska vara gammal och helst i gul/guld eller rött, som bilden nedan (som förvisso är en heltäckningsmatta men mönstret är ju fantastiskt).

Har letat som en tok över hela Stockholm, tradera och blocket men kammar hem noll. Om någon av er bloggläsare trillar över en tapet som låter som det jag skrev ovan; kan ni inte tipsa mig då? Jag behöver bara en rulle och det ska bli världen finaste sänggavel utav det.

Alla bilder har jag tagit på en antikloppis strax utanför Växjö.

Skriv en kommentar

Det är faktiskt loppis här i Skarpnäck idag! Tar dock slut om en timme och jag hinner inte gå dit som jag hade planerat :(

Hjärtkopparna!

Oj så mycket fint.

Koffert, har alltid tyckt att det är ett konstigt ord. Ja, jag vill ha en i alla fall :)

Vilken loppis är det från? Fåtöljerna var ju jättecoola!

Nu är du iofs boende i Sthlm, men det finns en butik som säljer dvs 50-60 tals prytlar och bla vad jag har sett så har de lite tapetrullar. Kavalkad heter stället:
Telefon: 019-121600
Besöksadress: Olaigatan 13
70361 ÖREBRO

Himmel vad mycket fint!! =) <3

Kraaaaaam
Sanna

Alltså vilka härliga loppisprylar!

Jag har en sådan fin koffert, med rosigt tyg innuti det ballaste är en släktklenod som rest jorden runt, en stor koffert som man har på höjden så öppnar man den ena sidan är plats för kläder med originalgalgar och sånt andra sidan är lådor i klätt lavendelblåtttyg, så spökligtfint att jag är lite rädd för att jag kanske inte får ä... Visa hela »

Min förra klasskompis Rickard och hans syster har en ypperligt fin liten nätbutik där han säljer just 70-tals tapeter! www.tapetskrubben.se/
Hoppas du finner något

p.s Spegel lamp bilden är tokfin!

Kommentera