Snurrar runt på lite olika bloggar såhär innan jag åker till butiken för jobb där idag. Hamnade på Elin Klings blogg och blev himla förvånad över att se henne i en väldigt 70-talsinspirerad outfit som känns långt ifrån vad hon brukar ha. Mycket o-Elin.

Summa sumarum dock: jag älskar det! Monokrom spetsmagi från Ida Sjöstedt. Med hippiekänsla.

Sen råkar jag ju ioförsig ha en grej för spets från topp till tå.

Som sagt.


Appropå Ida Sjöstedt förresten. (och appropå spets för den delen) Så har jag haft den här bilden sparad på min dator sen i slutet av sommaren. Hittade den hos Lisa på Rodeo och det var ungefär där jag för första gången någonsin blev förtjust i just Ida Sjöstedts design.

Guldspets á la plastigt tårtpapper = Facebook like.

Skriv en kommentar

Alltså jag älskar att se Elin i denna spetsdräkt, dock blir man ju lite avundsjuk eftersom hon kan bära upp det så fett jäkla bra... Köpte en par sjuhelsikes vida virkadebrallor härommånaden, såg ut som en stoppad korv i bandage, sålde dom men tänkte att en dag så kanske jag blir 25cm längre

Supersnyggt men extremt obärbart(för mig åtminstonde) hur som snyggt på bild..Kram!

ojojoj, måste va hennes finaste oufit någonsin, wow!
hur är det med dig btw hjärtat? hinns du kanske med en fika nästa vecka? är hemma ett tag då med skolan, fotomässan å så<3

Mumma på nedersta jackan

Hela Ida Sjöstedts vår kollektion är så fantastisk med alla spetsplagg i olika former! Jag har dött av kollektionen flera gånger. Det var min absoluta favorit från S/S 2011 visningarna här i Sverige. Helt fantastisk!

Jag tycker också om Ida!

Himlars vad tjusigt.

Och det där med era hår låter ju också himla fint. Tre nyanser och former av blont, liksom.

Kommentera