Pics. Bellas design.

På onsdag är det dags att infinna sig i huset för att börja inspelningen av Stylisterna. Tills dess har jag ungefär tre miljarder småsaker att fixa, mail att besvara, saker att införskaffa, pussar att ge Mikael och gånger jag måste smälla pannan i bordet.

Idag har det varit lunchmöte, plockning till en fotografering jag ska styla med Noir et Blanckläder, möte med en fotograf, till Kotyrs kontor för att träffa min vän Bella (och de urgulliga tjejerna som har Kotyr!), prova kläder och hämta massa viktiga papper.

Jag ska tveklöst norpa till mig lite kläder från Bella när hon är här. Hennes märke bellaobastian är en av mina absoluta favoriter när det kommer till svensk design.

Skriv en kommentar

Får du betalt av Kotyr för att skriva om dem? Känns som att flera bloggare har helt plötsligt börjat skriva och länka dem massor. Ingen kritik Kajsa, bara en uppriktig undran.

· Svar till Anna

Anna, det är helt okej att du frågar. Jag tar inte illa upp. Tvärtom är det bra att du gör det för då kan direkt dementera istället för att människor går och undrar. Nej, jag får verkligen inte betalt. Jag har aldrig träffat någon på Kotyr innan utan gick dit idag eftersom min kompis Bella arbetar, och känner, med dem och satt och jobbade på deras kontor. För mig är det viktigt att berätta... Visa hela »

Så himla spännade Kajsa!

Jag gillar Kotyr! Deras utbud är så himla fantastiskt. Har länge tänkt kontakta dom nu när de flyttat tillbaka till storstaden, kanske dags nu.

Du har en mängd på G, så himla fint, lycka till med allt!

Bellaobastian är fina grejer det, min syrra håller till med lite fix åt där ibland

åh! nu ska du iväg på värsta äventyret och jag ska åka hem och vara så akademisk jag bara kan. år 2011 blir det året då du kommer bli irriterad på att jag kramar dig så mycket och vill hitta på hundra miljoner projekt hela tiden. SNUTT!

Okej, bra skrivet Kajsa!
Lycka till på Stylisterna! :)

det låter så makalöst spännande med stylisterna. vet du när man kommer kunna se det?

Kommentera