I helgen ska jag träffa båda mina bröder samtidigt för första gången sedan i somras. Jag är ingen person som saknar andra särskilt mycket men just nu vill jag träffa mina bröder så himla mycket! Då den ena susar runt världen på jobb jämt och ständigt och den andra pluggar i Umeå och susar omkring på varje snöplätt han hittar är det inte lätt att hinna ses. Men i helgen jobbar min äldsta bror på Winter Jam på Stadion och nummer två i skaran kommer ner från norr. Då ska vi göra det vi brukar göra: slåss, bråka om vem som är bäst på att åka skidor och sitta i en hög i soffan hemma hos mamma och pappa.


Sist vi sågs alla tre hade jag nyss kommit hem från en månad utomlands och var kvar i huset i Skåne. Nummer 2 var också där och en dag kom äldsta bror körande från Köpenhamn där han varit på jobb. Vi blev glada. Och klättrade på hans bil.

Så kom vi på att man ju borde spela TV-spel i trädgården. Så vi började bygga och slå knutar på rep så att en TV kunde hänga på sidan av bilen.

Jag sköt alla med min vattenpistol. (och var uppenbarligen väldigt fräknig och ögonbrynslös. Och extremt solblekt i håret!)

TVn på plats och tak över om det skulle komma lite regn och sen var det bara strålkastare som behövdes. Vid det här laget började grannarna undra vad vi pysslade med.

Jag och nummer 2 kan inte samas när vi spelar TV-spel så vi spände upp en lina han fick gå på medan jag körde rally och drack läsk. Vid det här laget började grannarna kika in i vår trädgård.

Klockan halv tolv på kvällen gav jag upp den svåra rallybanan, lät äldsta bror ta över och sen satte jag mig uppe i fönstret i huset och kollade ner på mina fina, jobbiga och helt fantastiska bröder.

Bättre sommarkväll kan jag inte tänka mig. <3

Skriv en kommentar

ååhåhå syskon är det bästa! och oh vad jag skulle döda för din bränna nu... slask.

Sockriga sommardagar!

Vad fina ni är!

ni är ju lika blonda allihopa. hur fint är inte det? och huu vad jag är glad att vi bor alla syskon i samma stad för tillfället. annars skulle jag sakna dem förfärligt.

<3

åh =)

va mysigt det såg ut:)

Mer än så! Roligt inlägg.

Så jäkla härligt, skulle speciellt velat vara med i de två sista bilderna :)

Vilka fantastiska bilder! Det är ju som tagen ur en saga! Himla mysigt!

Kommentera