Jag vaknade upp med ont i halsen. Det onda i halsen har nu eskalerat till härliga mått, en typisk förkylningshuvudvärk har smugit sig på och nacken har fått en stelhet av episka proportioner. Antalet tekoppar jag druckit idag är alltså mer än vad vi har fingrar på en hand.


Eftersom jag inte får knalla till gymmet och mörda baciller på ett löpband så känns kvällen lagom rolig. Hej gamla program av Lyxfällan (som jag inte ens gillar).

Önskar mig därför följande: Elin. Få vänner gör en så glad som den där snurriga lilla skånskan. Hon borde vara här och klappa mig på huvudet och berätta knasiga historier.

Det här mörkret mördar mig långsamt. Vill ha en riktigt magisk lampa i stil med detta DIY-projekt som Fannys pappa gjort av petglaskor till butiken. Flådig ljuskrona på håll, Tim Burtonknasig när man kommer nära.

När jag var ledsen över jobbet jag inte fick damp det ned ett paket fyllt med mitt favoritgodis i brevlådan. Som alltid från min bästa Bea. Idag önskar jag att Mikael kom hem med en perfekt avokado till mig. 

Men allra allra mest skulle jag (som alltid) vilja ha Hayao Miyazakis filmboxar. Vad jag behöver är Totoro och de där små gulliga kolbitarna. Nu.

Skriv en kommentar

Jag vill ha födelsedag, ingen migrän och massa inspiration...

Krya på dig!

Hayao Miyazaki råkar ligga två på min lista över fantastiska regissörer (och tecknare). Hans filmer är absolut underbara!

Jag vill också ha en sån filmbox! Skulle uppskattas extremt mycket just nu.

Om jag ska stanna i London efter jag är klar vet jag inte riktigt än. Jag vill göra en master, så ett år i alla fall. Sedan får vi se. Håller det öppet än så länge :)

Hayao Miyazaki filmer borde gå att köpa på apotek, jag är säker på att en stor kramgo Totoro och kolfilurer måste läka både det ena och det andra. Annars så finns det ingen logik i denna värld!

Just det! Tack underbara du för dina super snälla kommentarer, det betyder hemskt mycket för mig.
Lycka till med fighten mot bacillerna, du besegrar dom snart ska du se! Dränk dom i te vettja!

Självklart kramar också!

från mig (igen). jag ska banne mig bli bättre på att komma ihåg att ändra namn och URL innan jag kommenterar. basta!

Här kommer ett litet HETT TIPS, en GRYM R&B artist som heter Paul M. Kolla in hans nya video "Baybe" på hans hemsida: www.paulm.se

Det är tur det!

Slurpis. Med halsont här också (tredje återfallet på tre veckor nu) skulle jag behöva en Kajsa här. Kajsa och kaka.

Guh vilken fin kommentar du hade lämnat hos mig, tack! Gillar lampan förresten.

Men gud du kan ju inte mörda baciller på en träningsband, har en kompis som träna när hon var förkyld, hennes hjärta fick typ förkylning och det var askritiskt, gör inte så, vems blogg ska man då läsa om du skulle kola vippen?!

åhh, totoro! vem behöver inte lite totoro då och då?

Åh, ja! Jag har boxen med Totoro och spirited away med flera! Det är verkligen helt perfekt att titta på en trist dag, och en superdag med för den delen! Man blir inte annat än glad av de filmerna!

Kommentera