Castingen igår var väldigt rolig och intressant. Framförallt väldigt lärorik. Det är en speciell känsla att sitta framför människor som lyssnar på varje nyans av vad du säger, bedömer varje svar och tyst betraktar vem du är. Pratade med en tjej som varit modell nere i Milano och insåg dock att det är en fördel att gå på arbetsintervjuer och casting som den vi var på då det i alla fall handlar om att bli bedömd för sin arbetsförmåga och personlighet istället för sitt utseende. Okej, naturligtvis är det hårt att bli bedömd för sin personlighet, men hellre det än utseende.


Efter en dag som gårdagen känns dock en vanlig måndag med grådassigt väder ganska mellanmjölk. Det är dessa dagar man tar fram sitt allra mest rosa läppstift, lockar håret vansinnigt stort eller brutalpyntar sig med accessoarer.

I julklapp önskar jag mig fräknar och lite solbränna. Please Santaaa.

Skriv en kommentar

Jag håller helt och hållet med dig riktig mellanmjölk dag hehe. Jag älskar din blogg väldigt inspirerande här kommer jag vara ofta kan jag säga minsannn.

Ja herregud, jag blir nog hellre bedömd tusen gånger om för min arbetsförmåga och min kunskap än för mitt utseende.

det slog mig nyss hur himla lik du ar clarissa! megalik! 24.media.tumblr.com/tumblr_kp5v4ogOjL1qzk2upo1_500.jpg

Det är spännande hur du kan se helt normal ut i blomsterkrans, eller normal, självklar kanske är ett bättre ord. Jag skulle känna mig lite som ett ufo, gissar att det har med attityd att göra. Ashäftig är du iaf.

Klem

Kommentera