Jag har fortfarande en förkylning som heter duga i kroppen. Utöver ett hjärta som känns som ett russin. Men samtidigt singlar det ned snö utanför fönstret, det luktar glögg i lägenheten om man känner efter riktigt ordentligt och veckans schema är fullt med fina event, roliga planer och möten. Dessutom fick jag träffa hela min familj i helgen för första gången sedan i somras.

Livet går i tankens riktning, jag håller fast vid det.


Ikväll ska jag försöka mig på att göra soppa för första gången i mitt liv. Som potatisälskare av grandiosa mått och dessutom, som sagt, redigt förkyld med hosta som får organen att skaka i sina fästen kan det ju inte bli bättre. Soppinspirationen fick jag av min egna illustration som är ett par år gammal. Grönsakspromenad liksom.

Appropå illustrationer fann jag denna gamla goding. En personlig favorit jag ritade förra året misstänker jag. Hennes proportioner blev så bra.


Skriv en kommentar

Åh massa events, ska du på Beyond Retros 5års kalas på torsdag? Jag har funderingar på det men har inget sällskap än så länge. :/

Har inte varit på castingen för stylisterna, och den stängdes ju 16e november, så eftersom jag inte hört något från dom ever så känns det som att det är rätt kört. Men håller fortfarande tummarna för dig! Har du hört något... Visa hela »

Ja men vad roligt! :) Gör jag gärna! Vilken tid möts vi upp och vart? =)

Och herregud vad spännande Kajsa! Jag förstår att du inte tar ut något i förskott men när det gäller tv så vill dom ha människor som sticker ut! Jag tror på dig!

Fantastiska bägge två, älskar din känsla för detaljer.

Apropå russin så fick du mig att tänka på Russin-sången av Dan & Gullan Bornemark www.youtube.com/watch?v=SMySuGU9kf0 hittade tyvärr ingen bättre video, fast lite charmig är den ju :P

ååh hoppas att du blir gladare och friskare snart! har hört någonstans att tiden läker alla sår, men det är ju precis som att "efter regnet kommer solen alltid fram, men det kan va svårt att tro när man inte ser den"... jag blev iaf riktigt glad av din grönsaksparad, dagens léende, tack!

krya på dig russin hjärta mvh oroshjärta

Jättefiiiint! Älskar grönsaksparaden samt den vackra flickans proportioner!

kolla in nya videotävlingen i bloggen om du har lust :)

Gillar grönsaksparaden!!

Kommentera