Det har ju varit lite jobbigt på sista tiden. Allt har inte riktigt gått min väg. På något plan faktiskt. Till och med bloggen har känts lite tung för första gången kanske, någonsin? Jag kan ju inte begära en massa kommentarer när jag själv inte orkar eller hinner besvara de jag får men åh - det är ju kommentarer som gör bloggandet till det lilla extra.

Men det börjar bli bättre. Varje dag är lite gladare igen.


I eftermiddag kväll har jag myst hemma hos min bästa Elin. Vi har lekt med photobooth, pratat kärlek och varit allmänt töntiga. Jag har pratat med Fanny och bestämt att på lördag ska vi ha Kajsa & Fanny-dag med avslut på kalas på Berns. Och alldeles nyss fick jag ett sms från min favorit-Anna som skrev "kolla min blogg". Så har hon ritat mig igen!

Ä l s k a r den. Och älskar alla mina fantastiska vänner. Ni är guld.

Inte nog med Annas bild. Förra veckan när jag var hjärtekrossande ledsen så fick jag ett mail med den här bilden. Från en annan av mina absoluta favoritillustratörer, Olga.

Så gulligt att jag rodnar. ÅH!

Skriv en kommentar

Åh. Älskar den sista illustrationen!!

Vad fint! Så vackra bilder! Lite avis, men mest glad att vinden vänt. :-)

vilka fina bilder! och va skönt att vinden har vänt! kram

Här känns det verkligen tvärtom idag. Jag har tagit över din storm, men är givetvis glad för din skull finis.

åh, fiint! blir glad av att du verkar lite gladare igen. att göra saker och träffa människor som gör en glad är grejen! det förtjänar du. (sista illustrationen är klockren!) keep it up buttercup!

(och ja! hörru, nu är det bestämt att vi ska ha en kajsa-elina-photosession någon dag! jobbigt med snön dock.. dags att gnugga inspirationsknölarna!)

Ingen middag på lördag då. Kanske söndag funkar bättre lilla muffin. Är så glad att du är gladare!

Jisses vad fint, om man själv fick höra det där ibland! :P Själv har jag knappt träffat mina vänner den sista tiden :( Så därför ska det bli extra skönt med familjehäng till helgen!!

Men tänkte bara säga, att du gör mig så otroligt glad! Så jag hoppas ditt humör skjuter i höjden och du får en massa andra fina överraskningar och nyheter! Jo, en sak till.. Du behöver inte alls kä... Visa hela »

Vilka jättefina bilder. Man blir alltid så glad av sådant :)

åh, vilket underbart hår du har!

Kommentera