En bra grej med Indonesien, förutom att man aldrig behöver ha mer än en tunn klänning på sig, de gör goda honey pancakes, solen skiner varje dag, det är himla billigt osv osv osv, så kan man bo på ett fantastiskt homestay där en hög hundvalpar jämt är sugna på att leka och gosa!

making gifs
På enbart Bali har man de senaste åren fått skjuta av 200.000 hundar eftersom rabiesepidemin växte sig okontrollerbar. Därför bör man egentligen aldrig vare sig klappa eller närma sig en hund där. Dessa valpar var dock inga gatuhundar utan väl omhändertagna och alldeles friska.

Skriv en kommentar

Åh, vilka underbara bilder! Världens sötaste valpar!

Åh vilka sötingar!! :) Minns när jag var på Cypern och blev söndercharmad av alla små katter, kunde inte låta bli att klappa dom även fast man avråddes att göra det. Bara att tvätta sig efteråt, och jag är fortfarande frisk ;)

hihi så sött,

sitter och kollar igenom dina bilder och ser att även du älskar att resa, hur jag har missat det?! vet ej! Men det var ett rent nöje att se dina fina fina bilder, åh nu vill jag bara åka någonstans långt långt bort :) ahhh härliga, sköna resekänsla!

Hoppas du får en fin helg!

Kommentera