Hade det varit en solig och vindstilla dag idag så hade jag premiäranvänt min vita sidenklänning från 60-talet. Den har varit i mitt ägo alldeles för länge utan att få komma ut helt enkelt.

Men nu är det bara soligt och inte vindstilla och eftersom jag fryser jämt så får det bli en annan sidenskapelse men betydligt längre och en smula mer värmande.


Nu ska jag puttra iväg till en hel massa presskontor för att plocka till en galet rolig grej som kommer bli ett av de största stylistprojekten jag satt tänderna i!

Skriv en kommentar

Hej min underbara böna! Kommer du ihåg mig? Jannike heter jag, vi gick i skolan tillsammans i... hur många år? 13 år kanske? Vi var även vänner efter det, tittade på filmer som Napoleon Dynamite, gick på Bodaborg, hängde i USAs huvudstad, gungade i Stockholm etc... allt det tillsammans. Ringer det någon klocka? Om inte så skulle jag inte bli förvånad, jag har varit så URKASS på att höra av miiiiiigggg... Visa hela »

jag efterlyser ett superduperlångt inlägg om ALLA dina klänningar. ok? för mycket begärt? ;)

· Svar till camilla

Det skulle bli världens, jag menar verkligen väääärldens, längsta inlägg. Men jag kan bli bättre på att visa upp dem. Absolut. Men några i taget.

den dealen är jag mycket nöjd med.

Kommentera