Jag gillar djur. Nästan alla sorters djur. Sålänge de har päls eller fjädrar. Med få undantag. Faktum är att det ju var djur som gjorde att jag vann den där lampan. (och nej, du arma stackare som trodde jag skulle stoppa en hamster i lampan; det ska jag inte göra. Det var på skoj) Och det är en solklar fördel alla de gånger det finns en studiohund när man är på plåtning. Och det är bra att bo på Lidingö för här räddar vi minst en snok varje gång vi är ute och springer och har man tur galopperar man ifatt ett stackars vettskrämt rådjur.

Jag gillar djur. Som ni ser.

Skriv en kommentar

Jag tar illa upp när du kallar mig 'arma stackare'!!! :(
Det finns idioter(säger inte att du är en) som kommer på allt möjligt och jag tyckte faktist inte att det framkom att det var på skoj. Det är ditt fel inte mitt att jag var tvungen att fråga. :(

· Svar till Sofia

Hela texten är skriven på ett högst skämtsamt sätt där jag skojar om såväl min kille som mitt vansinnigt barnsliga behov av att få ha en hamster. Jag tror inte att jag hade fått lampan av dom om dom trott att jag skulle peta in ett levande djur däri heller. Så jag vet inte riktigt vad det är som gör att du tror att jag skulle göra det?

Nämen åh, finaste bilden! Älskar kaninen på huvudet<3

Åååh, den lilla tvättbjörnen!!!

Får jag ta och sno den där foxen ifrån dig? Mitt favoritdjur ju! Rävar och pingviner!

Hur fint?! JÄTTE!! :)

Du kan ju inte ens be om ursäkt eller ekänna att det inte framkom att det var på skoj...

· Svar till Sofia

Jag tycker inte att jag behöver be om ursäkt för någonting som i min värld var ett självklart skämt. Tråkigt om du känner att jag var taskig. Det tycker inte jag att jag var nämligen.

år vilken fin bild, detta är min favorit!

Helt underbara djur. Du borde rita mönster till textil :) Kram

Kommentera