Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jag ska åka och surfa med surfakademin! Hur kul!? För ett par år sedan väcktes en tanke inom mig om att åka iväg, själv, och surfa med Surfakademin. Jag fick bara höra fantastiskta historier, och blev så inspirerad. Jag älskar havet och att bada, så jag har känt mig nyfiken på att ta mig ann surfingbrädan. Jag har noll erfarenhet, så det skall sägas att jag är smått nervös - men som nämnt är jag lite av ett vattendjur, och jag har stått på både vattenskidor och testat vindsurfing.

Jag har sen alltid tänkt att jag skulle göra den här resan ensam, jag tänker att man kan få väldigt mycket ut av det då, då många sitter i samma båt. Jag är dock en person som gillar trygghet, och även om jag är nyfiken och älskar nya äventyr gillar jag att kunna luta mig tillbaka på någon eller något jag håller kärt. Men jag hoppas att den här resan skall vara så fylld med aktivitet, intryck och nya människor så att jag känner mig lugn och trygg även om jag reser själv.

Min resa kommer att gå till Biarritz i syd-västra Frankrike, som är en av Surfakademins destinationer. Jag har bara varit i Paris, så det skall bli extra kul att utforska en ny plats - det ser väldigt mysigt ut! Jag blir borta en vecka med detta fantastiska gäng, följt av en vecka med andra äventyr i Bretagne... men det blir ett annat inlägg!

Jag kommer såklart att dela med mig av mina resor i sommar, både här och på Instagram.

 

Skriv en kommentar

SpännandeūüŹĄ

Kommentera