Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
MAMMA MIA THE PARTY!

WOW - vilken kväll. Det här arrangemanget är helt fantastiskt från start till slut! Lyckan, glädjen och peppen man får vara med om där inne är så fin, och inget man annars får vara med om. Jag tänkte att jag ska försöka ta er igenom kvällen så gott det går utan att avslöja för mycket.

Vi var ett gäng kvinnor i olika åldrar (mammor, döttrar och svärdöttrar) som skulle gå på Mamma Mia The Party på Tyrol. Våra mammor och pappor har gått tidigare men tyckte att det var så fantastiskt att de ville gå igenom, och denna gången hade vi lyckan att få följa med. Nu i efterhand förstår jag varför - jag vill tillbaka! Vi började hemma hos Annika på Lovisagatan med fix och ett glas rödvin.


Blus, sandaler och skinnjacka från H&M, byxor från WERA, väska från Mallorca.

När vi anlände till Tyrol tvingade jag mamma att agera bloggfotograf, det är lika bra att du vänjer dig sa jag.

Väl inne mottogs vi av en fantastisk vacker lokal, förtrollande! De hade verkligen lyckats skapa Grekland och Skopelos som Mamma Mia utspelar sig på. Jag har varit en del i Grekland och ibland kändes som jag var där. Fördrinken bestod av Ouzo och sen slog vi oss till bords.

Vi serverades fyra omgångar av mat. Först ut vara massa smårätter; tsatziki, oliver, tomatröra, hummus och bröd. Efter vinbeställningen kom förrätterna som också bestod av smårätter: grekisk fiskgryta, skaldjur och grekisk sallad. Hittils var jag väldigt nöjd, supergott och precis så som man vill äta i Grekland. Till huvudrätt serverades ett grillfat med matta kött och grönskar - jag som inte äter det fick en egen vegetarisk tallrik, måste dock säga att det inte höll måttet; torrt och tråkigt. Men det är det enda minuset jag har för kvällen. Till efterrätt fick en pannacotta-liknande dessert med pistagenötter och honung.

Under hela kvällen pågick showen med teater, sång, musik och dans med små pauser med utrymme för att prata. Det var så mycket humor, värme och kärlek i hela denna show, och alla var så duktiga. Vi satt och pratade om att detta måste vara drömjobbet.
Det var helt omöjligt att inte dras med i festen, och vi summerade det hela med att man kände lycka.

Efter massa mat och vin höjs volymen och allting avslutas med ett ABBA-marathon där man som publik är med mitt i showen. Peppen man kände när man står mitt på dansgolvet omringad av skådespelare, musikanter och sångare som dansar runt en i takt till Super Trouper, Gimme Gimme Gimme, Lay all your love on me, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, The winner takes it all osv. Sen tar DJn över med en mix av ABBA-låtar och danshits och så fortsätter kvällen. Alla som var där är verkligen på sitt bästa humör, och kör loss.

Jag skulle rekommendera alla att göra det här! En riktigt härlig fest, för alla! Jag hade gärna spenderat min födelsedag här med ett stort gäng vänner, inte helt omöjligt att det blir så...

Pst! Kolla min story på Instagram så får ni se lite filmmaterial från kvällen.

Skriv en kommentar