Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Sommartider

Midsommar känns som det officiella startskottet för sommaren. Man jobbar i ett sinnessjukt tempo för att hinna klart med grejer, innan folk går på semester och allt är standby. Det märks redan att tempot gått ner dock, Stockholms gator är lite lugnare och restaurangerna går att få bord på. Jag brukar ofta ta ganska sen semester, spara det bästa till sist så att säga, men i år blir den lite hoppig. Jag kan dock gilla det, sprida ut det lite, så får man flera saker att se fram emot. Då jag om bara 48 timmar kommer att befinna mig i Baugette- och Brielandet så har jag börjat få lite resfeber, och drömmer mig bort med bilder från förra sommaren.

Dessa bilder är från en tjejresa på en av de vackraste platserna i Europa, en väldigt oåtkomlig del i Turkiet dit endast befolkningen åker. Det var knappt så människorna där kunde engelska. Men som tur var åkte jag med ett gäng tjejer som pratade flytande, annars hade jag inte klarat mig. Förutom en mardrömsresa dit och några vansinnesfärder i taxi (har aldrig varit med om så läskig bilkörning) så var det sinnessjukt vackert. Byn Alacati som vi bodde i är så otroligt mysig, färgglad och Instagram-vänlig, och jag blev positivt förvånad över nivån på resturangerna. På dagarna åkte vi till Cesme och luffade runt på olika Beach clubs, den ena vackrare än den andra. Och när hälften av gästerna hade med sina hundar som lekte i det kristallklara vattnet kan ni ju förstå min lycka?

Skulle verkligen rekommendera att åka hit om man inte har något emot en mellanlandning med byte i Istanbul och lite transfer på det. Vi bodde på ett helt nyöppnade Alacati The Design Hotel som var helt okej, men det finns massor av fina Boutique hotel med pool. Sen skulle jag verkligen rekommendera Fly-inn Beach Club som ni ser på många av bilderna. Det var magiskt!

Förra året blev det Turkiet och Mallorca, och i år blir det alltså Frankrike i två veckor, eventuellt en sväng till Portugal och sen en spontanresa till något härligt hotell i Europa - har ni något tips? Sol, bad och god mat sökes.

Vart ska ni resa i sommar?

 

Skriv en kommentar