Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Kosttillskott och probiotika

Sedan ett par månader tillbaka har jag börjat äta vitaminer. Den här hösten och vintern kände jag mig så otroligt trött, utmattad och bokstavligt talat grå. Jag orkade knappt anstränga mig för att se bra ut, för det kändes inte bra på insidan - och det påverkar verkligen utsidan. Lagom till att våren sakta började komma kände jag att jag skulle testa att få i mig lite vitaminer ändå...

Det är en djungel det där med vitaminer och kosttillskott - men efter lite rådgivning gick jag på Magnesium, Järn och C- och B-vitamin. Det är jättesvårt att säga om de har någon effekt då man inte riktigt vaknar upp en dag och känner skillnad, men! Jag köpte även Probimage (probiotika) efter att i ungefär 10 år haft någon typ av odiagnostiserat problem med min mage. Vilken skillnad! Jag upplever inte min mage som lite svullen (jag känner mig annars konstant uppblåst och gravid) och får inte alls lika mycket magont! Även min hy blev mycket bättre, vilket förmodligen har och göra med detta (och att solen kom tillbaka) då mina hudbesvär var i hormon-områden (vilket påverkas av magen).

Vad tycker ni om kosttillskott och vitaminer? Har ni testat? Är ni skeptiska? Funkar det?

 

Skriv en kommentar

Det är bra ibland, när det behövs🤗

Kommentera