Restaurangrecension | Johan & Nyström

Jag måste säga att jag inte varit något jättestort fan av denna cafékedja, då jag ofta tyckt att utbudet (utöver gott kaffe) varit alldeles för tråkigt. Jag vill ofta ha mer än kaffe, vilket resulterat i att jag inte besökt dem så ofta. Men när jag mitt i värmeböljan sökte skydd och strosade förbi deras butik på Norrlandsgatan blev jag lockad. Lokalen är stor, luftig och sval. Till min förvåning hade de allt ifrån fräsch frukost till sallader, goda mackor, sötsaker, glass och såklart - ett gediget utbud av kaffe, varmt som kallt.

Här finns flera ytor att välja mellan, vilket passar både stora och små sällskap. För mig, som behövde ett kontor för dagen, var detta en perfekt plats att sitta på. Lugnt, och lagom med folk.

Min beställning bestod av havre-cappucino, vegetarisk ceasarsallad med kronärtskocka, jordgubbar och avokado samt en äpplemust för att släcka törsten.

Jag älskar deras kreativitet med salladen, ett perfekt sätt att göra en rätt vegetarisk på. Rekommenderas varmt!

Efter mitt besök på Norrlandsgatan tillhör detta definitvt ett av mina favoritställen när det kommer till lunch- och fikaställen. Personalen (en servitris/barista) var väldigt tillmötesgående och trevlig, maten var fräsch och god och kaffet väldigt gott. Inredningen är kanske inte helt i min stil, men avskalad och enkel räcker för att det ska vara en bekväm och trevlig plats att sitta på. Det jag också älskar är att detta ligger mitt i city, då jag ibland kan tycka att det är brist på den här typen av ställen just där.

Betyg för Johan & Nyström Norrlandsgatan

Mat: ++++
Miljö: ++++
Pris: ++++
Service: ++++

 

Skriv en kommentar

Agnes L.

Här får du ett proffstips: via ResQ Club kan du rädda den goda maten för halva priset. :-)

Kommentera