Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Modeveckan

Förra veckan var det Modeveckan i Stockholm, jag höll mig på lagom avstånd från cirkusen (Henrietta skriver ganska roligt om det här), och besökte ett par utvalda visningar. Om jag ska vara ärlig, så är halva nöjet att få inbjudan, resten är för mig själva visningen när den pampiga musiken kommer igång och man får se kollektionen. Modeveckan idag handlar dock nästan bara om det som sker omkring visningarna, minglet, influencers och streetstyle (inget fel med det). Det tävlas i vem som sticker ut mest och "galnast vinner", vilket kan ta lite fokus från själva syftet. Förstå mig rätt, jag älskar mode och det är en fantastisk bransch på många sätt, men jag märker att jag inte njuter lika mycket av Modeveckan idag som jag gjorde för några år sedan när jag fick gå på alla visningar, alla events.. När jag tog min cykel och cyklade från Grand Hotell pustade jag ut och kände hur axlarna åkte ner. Jag älskar att få ha ena foten innanför, och andra utanför.

Det var inte bara modeveckan såklart, mycket annat hände och jag tänkte tar er igenom veckan med bilder.

Jag börjar på tisdagen som jag startade på Riche med Maria. Vi åt en lång frukost som bestod av overnight oats, ingefärs-shot och havre-cappucino och x antal samtalsämnen.

Vi tog en snabb runda på stan efter frukosten, jag var på jakt efter all typ av inredning.

Sen mötte jag upp Lisa för lunch på Ling Long följt av en kaffe i solen på Kavalleriet.

Hon fick agera fotograf vilket hon gjorde lysande.

Sen var det dags för veckans första visning; By Malina.

Följt av ett möte i Cadierbaren med Michaela.

På onsdagen var det dags för Swedish Fashion Talents där jag bland annat spande på det hållbara märket Rave Review.

På torsdagen var det dags att fira Thatsup 10årsjubileum.

Fotoautomat, passoadrinkar och poké bowls. Kvällen avslutades med öl och biljard.

Hela fredagen spenderade jag på IKEA, följt av en lugn middag hemma med fish tacos. Såg ni mitt nacho-tips? Resten av helgen bestod endast av inredning, möblering och fix. Men nu är lägenheten färdigstylad! Ni ska få se när allt är fotat.

Skriv en kommentar