Veckans lista

Den här veckan fick bloggen ta stryk. Som jag antydde i mitt Monday mood-inlägg hade jag mycket att göra, och det blev mer än jag anat. Vad är det med det här året? Allt ska tydligen hända. Jag hade tänkt göra ett längre inlägg om allt från veckan som gått, men jag får ta det imorgon. Jag skriver detta, natten till måndag kl 01.57, från Huddinge sjukhus. Kanske inte behöver nämnas, eller så gör det det. Det var ju det här med att dela med sig. Jag får skriva ett annat inlägg om det.


Veckans mående: 

Instabilt. Jag har mått sådär senaste veckorna, känt av typiska PMS-symptom - jag har dock inte riktigt, vad jag vet, haft PMS speciellt mycket i livet, i all fall inte på en och samma tidpunkt varje månad, så kraftigt som jag känt av nu. Om det är det vet jag inte, men jag har låg energi, känt mig orkeslös, hänging, haft huvud och magvärk, känt mig låg, ledsen, arg, irriterad. Det började släppa den här veckan, thank god, men jag har en del annat, faktiskt konkreta saker som ligger och trycker på och skapar stress och oro. Jag mår helt enkelt inte bäst just nu, men så är livet. Samtidigt händer det väldigt mycket kul, jag önskar bara att min energi var med mig. Men jag kämpar på, nästa månad kanske blir awesome!

Veckans godaste måltid:

Mat har blivit sekundärt just nu, jag minns inte senaste jag åt på ett sådan sätt som bara måste vara enkelt och gå fort, något som också bidrar till sötsug. Men står nog mellan min frukost på Riche, lunch på Ling Long eller middag på Poké Burger.

Veckans jobb:

Vet inte ens var jag ska börja. Det är mycket nu, det är kul, jag är glad och tacksam, men det är mycket nu! Nystart betyder alltid full gas, det händer något hos allt och alla. Vi firade Thatsups 10-årsjubileum där jag är redaktör, vilken fantastisk resa Adam som är VD och grundare har gjort! Jag är så glad för att få vara med på den, och just nu skulle jag säga att vi är i en spännande utvecklingsfas. Jag har haft ett utvärderingsmöte med Michaela Forni som jag frilansat för under sommaren, det var väldigt mysigt och framför kul att höra att hon var så nöjd och att det gått så bra! Jag har fått två roliga samarbeten framöver, det ska bli spännande! Håller även på med vad jag hoppas kommer bli en superhärlig intervjustory till ett modemagasin. Och den här veckan väntar två spännande möten om eventuellt nya projekt... 

Veckans klädesplagg:

Det får bli mina svarta, mjuka och åtsittande träningsbyxor. Jag har levt i dem när jag inte behövt visa mig lika representabel. Har börjat fundera på om man skulle kunna styla dem fashionabelt på något sätt?

Veckans jobbigaste:

För att välja ett ytligare spår, vädret och klädsel! Är det sommar? Är det höst? Detta ställer till det för mig och slutar ofta med att jag får katastrofala eftersvettningar när jag cyklat för at rush har för mycket på mig, eller så fryser när solen går i moln för att jag har för lite på mig. Eller mitt sammanbrott efter tre timmar på Mall of Scandinavia? There were tears.

Veckans bästa:

Söndagens samtal. Jag fortsätter att skriva i kod och får återkomma på den här punkten. 

Veckans låt:

Celine Dion - I’m alive

Skriv en kommentar

Det blir bättre👍👍👍💞

Kommentera