Jag har två datorer. En stationär PC och en MacBook Pro. PCn och jag är ovänner just nu.

Jag stirrar på en systemruta som kvider över att något inte gått rätt till. I den gråa rutan kan jag läsa att jag tydligen gjort något som gjort datorn lite ledsen. Under texten finns det en liten knapp som det står "Ok" på.

Fan... det är INTE ok ditt elektroniska skrälle! Jag vill ha ett annat alternativ!!! "Gå och DÖ, datorjävel!" till exempel! Eller kort och gott en knapp med texten: "Håll käften". Vad som helst men inte den där "Ok"-knappen.

Den hånar mig den där lilla gråa rutan. Försöker klicka runt den som en idiot men tydligen måste Windows ha mitt klick på den där knappen. Den lilla rutan ligger envist kvar. Det går inte att göra något... jag försöker komma runt det... men det går inte. Skit. Så jag drar ut sladden ur väggen i ren frustration. Jag ska INTE trycka på den där knappen har jag bestämt mig för. POFF! så dör allting. Hahaha... jag sitter och ler för mig själv... det räknade du inte med va? Skitwindows. Jag vann.

Det kändes bra. Någonstans måste man dra en linje. Enda problemet nu är väl att när jag startar den igen så kommer det upp en dialogruta som säger att datorn inte stängdes av korrekt. Som om jag inte visste det redan... och jag ger mig fan på att den där lilla knappen är tillbaks då. "Du gjorde fel när du stängde av mig." och så knappen "OK" under. Inte ens ett frågetecken efter. Pungsparkar till Bill Gates.

Startar laptopen och sätter mig i soffan istället. Ahh... Mac.

Någon som behöver en PC?

"OK"

Skriv en kommentar

Hahaha.
Nytt ställe - samma humor. Skönt.
Välkommen hit. :-)

Du är ju så förbannat aggressiv du! Jag har två pc och ingen behandlar mig sådär, så det så! :-P

min mac är slö, men min pc är dö...

Kommentera