Usch vad trött jag blir. Läser man i Aftonbladet idag kan man se att enligt dem minskar fildelningen kraftfullt! Verkligen? Jasså... En undersökning av 2700 personer. Som tydligen Sveriges videodistributörers förening har gjort. Vem fan är i deras register? Några snubbar och snubbettes som hyr film... tja... laddar de ned? Nope.

Trafiken minskar lite... övergår till annat... användarna avvaktar... fixar lite... gör nytt... det kommer ordna sig. Det finns många intressanta nya nätverk på gång. Som man kan ladda ned på. :)

Kopiering är inte stöld. Kommer du hem till mig... pekar på en möbel som JAG gjort... trycker du på en knapp och - VIPS! - så har du en likadan... så blir jag smickrad. Gillar du min möbel! Fan! Nice!!!

Pontén ser för övrigt dum ut. Tycker jag. Personligen. Får jag skriva så? Eller är det fel?

Skitsamma. Nötter som nötter.



Skriv en kommentar

Hej!

Nu har det gått snart 2 månader Ipred
Kan du berätta lite vad gäller dina setups dvs vad du gör med, samt om hastigheten är ok?

Nya Netverk, kan du dela med dig lite kring vilka netverk det handlar om?

Själv har jag hört att det skall vara Safe att ladda från megauppload, upload.to mm mm vad har du för kloka synpunkter på det?

Annars är väl Usernet rätt bra

Slutligen vi... Visa hela »

Pezter ge mig lite inputs pls!!
Tack

Ser man på t.ex. Piratebay, så har det helt klart minskat med saker att få tag i, men det är nog som du säger att folk avvaktar m.m. Och Aftonbladets olika artiklar är ibland skrattretande!

Nå Mr...
Dela med dig nu!
Henrik

Kommentera