Ghostrider. En rätt pinsam figur som tydligen gillar att köra fort på motorcykel och filma det. Det är nämligen så att det är väldigt tufft att köra motorcykel. Det är enormt skönt att köra fort på motorcykel. Då känner man sig stor och stark. Utom när man trillar... då går det åt helvete ordentligt. Så vad är problemet? Ge dem en liten bana där de kan köra ihjäl sig i lugn och ro. Med en liten skylt "Vuxna barn leker - se upp!".

Aldrig fattat filmer dessutom där hjälten blir jagad av bovar på motorcykel. Det måste väl ändå vara det enklaste i världen att klara av. Bil = 4 hjul. Motorcyklar = 2 hjul. Den ena står stadigt, den andra inte. Instant win typ. En gammal kärring vid ratten hade lätt klarat den situationen.

Det är en av nackdelarna med sommaren... alla dessa moppar på sterioder... som låter som det är något allvarligt fel på motorn där de så häftigt drar på! Det enda som stör mig lite (utöver ljudet) är så klart dessa idioter som sitter på dem och tycker det är såååå tuffigt. Typ 1% kan köra dessutom. Jag såg en förra sommaren som gled in på en värstinghoj, värsta skinnstället och när han skulle stanna vid kiosken så råkade han trilla. Sedan låg han där och sprattlade vid sin cykel. Stödhjul någon? Eller tar det bort häftighetsfaktorn lite?

Tragiskt dock att folk ens vill titta på när någon kör för fort. För det måste ju finnas en marknad för dessa skitfilmer. Tjoff! - In med alla som köper skiten i kategorin "Idioter". Och de som vill vara som farbror Ghostrider och gör egna filmer? Tja... Tjoff! - och in med dem med i samma kategori.

Fast det är en positiv sak mitt i allting. Deras medellivslängd är väldigt kort. Naturen städar själv typ.

Det lärde Darwin oss.

1 - 2 - 3 - 4


Vaddå skriver för att provocera? Moi? Neeeeejdå. :) Har förresten ändrat en liten detalj i ursprungsinlägget... Några kommentarer fick mig faktiskt att tänka efter lite. Folk är tjuriga dock. Läs detta med.

Skriv en kommentar

vadå avundsjuk!

Pezster 
· Svar till ....

Hahaha... jo precis. Verkligen. Jag måste sitta på en hoj. </ironi>

hahahah skaffa ett liv och sluta blogga!

Pezster 
· Svar till tjocksteffe

Missade alla verkligen den sista raden i inlägget?! Hahaha... ibland har man bara hur kul som helst.

Att uppmana någon att med berått mod köra ihjäl andra trafiaknter är, såvitt jag minns, fortfarande brottsligt. Jag hoppas att aldrig behöver möta dig i trafiken. Du verkar galnare än de där motorcykelidioterna, som ändå ganska snabbt sorterar in sig som organdonatorer!

Pezster 
· Svar till Olof

Vad menar du?
Verkligen... missade ALLA sista raden i inlägget?
Oj... överraskad jag är... eller vänta... nej, det är jag inte.

Där jag bor hade vi problem i bostadsområdet. En ståltråd uppriggad över vägen och några stenar utslängda i rätt tid, plus ett anonymt samtal till polisen om att det snart händer nåt gjorde till sist susen.

Polisen stoppade motorcyklister i parti och minut och förklarade att de riskerade lynchning om de inte lugnade ner sig. För det blir ju effekten till sist.

Själv har jag nått dit blogginlä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till HG

Oj. Erhm... lite väl drastiskt va? Fast å andra sidan... fixar inte polisen en sån enkel sak är det sånt som händer.

du verkar va ganska tuff, haha :D

Pezster 
· Svar till punkt

Nej. Jag bara tänker högt med fingrarna på ett tangentbord.

Men Ghostrider är ju ändå rätt skön måste jag säga!!:D Kolla när han åker till Uppsala från Stockholm på 15 min i full trafik. snittar 263km/h. vilken jävla idiot! :D

Pezster 
· Svar till Adam

Rätt galet faktiskt. Han är ju onekligen rätt duktig... men tänk bara OM det smäller och en oskyldig dör. Inte lika bra.
Borde ju finnas en bra bana... om inte så borde det byggas en.

Att det verkligen finns så många barnsliga människor på samma ställe!
Här nere vid Löddeköpinge är ett annat ovuxet gäng som håller på med samma sak, fast med bilar. Det är vägverkets problem, eftersom det är på allmän väg, men de skyller på att det är polisens sak. Polisen har fullt upp med andra brottslingar, så det är rena tillfälligheten om de är där vid rä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Ravgni

Jobbigt randig?! Vad har du för webläsare?! :P

Folk tittar på tex Ghostrider för att de inte vågar göra det själva. Att du sitter som en jävla fjolla sitter och kommenterar som du gör. Låt honom göra sitt val, bara för du aldrig skulle palla sätta dig på en hoj. Du sitter helre och kommenterar folk som gör det framför din usla blogg.

Pezster 
· Svar till Pft

Precis. Alla avgudar honom och alla vill egentligen bara åka "hoj". Precis så.

Suck... det är INTE hans val om det innebär fara för andra.

Förresten... varför läser du en blogg som är usel?

Du kommer säkerligen inte att godkänna min kommentar, det är för att du är en jääävla kärring som inte tål kritik.

Pezster 
· Svar till Pft

Kan man få lite tid på sig här?! :)

Bråka inte!!!!
Jo, min webläsare är IE6.
Ska det inte funka?
Första gången jag ser en randig blogg :-)

Pezster 
· Svar till Ravgni

Inte en aning! Har aldrig hört att min blogg är randig förr. :P
Får kolla med tekniknissarna. De brukar ha sjuk koll på sånt här.

Fredrik J.
· Svar till Ravgni

Haha :) Vi stödjer av bekvämlighetsskäl inte IE-versioner lägre än 7. MEN jag ska titta på just bloggdelarna, om det går att göra något så att de åtminstone går att läsa. Får svårt att testa iochmed Vistas IE<7-block.

Bra skrivet! Sporthojsfjunisarna som masturberar till filmerna har nog klara problem i det verkliga livet. Proffsen som verkligen kan köra och gör det på banan är de riktiga hjältarna.

Pezster 
· Svar till Skavlan

Precis!

e det du som e ghayloorden?

Pezster 
· Svar till trötter

Hahaha... kanske det. Är det så att alla som inte kör mc är homo? Oj.

Jag kommer ihåg när jag för rätt många år sen satt och läste en tråd som handlade om ghostriders senaste film på ett MC-forum, då var det någon som skrev, "låter som en intressant film, jag ska genast ladda ner den". Då dök herr ghostrider själv snabbt upp i tråden och påpekade mycket argt att fildelning är olagligt (vilket det inte var förän flera år senare) och att han... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Dr. Who

Rätt kul faktiskt.

Testa att köra själv, det är kul... men generalisera och dra alla över en kam räcker ju för vissa..

Pezster 
· Svar till Jens

Tycker det framgår att det är galningarna som är problemet.
Har kört själv och det är inte helt fel.

Dr.Who iz Mytarn

Pezster 
· Svar till Kesowa

???

En sak är klar, de som "spökkör" har den fördelen att de inte behöver hjälm. Intet finns att skydda!

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

:)

Ja, Ghostrider har (hade) ungefär samma sjuka behov av uppmärksamhet att synas som författaren till denna blogg.
Att dra alla över samma kam är dessutom ofantligt trångsynt och underbregåvat. Skärp dig och väx upp! Alternativt skaffa lite livserfarenhet och mognad.
En liten klick kör MC som dårar, precis som en liten klick kör bil som dårar. Puckon finns inom alla kategorier, exemplevis inom bloggare.

Pezster 
· Svar till Fluffy

Hahaha... lugn och fin nu. Orden och hetsigheten i kommentarerna bevisar bara en sak. Vilken får du lista ut själv.

Din kommentar väntar på godkännande...

Får det nog inte då det nog träffade en känslig punkt...
Sluta döm alla pga puckon!

Pezster 
· Svar till Fluffy

Vem är det nu som dömer? Ta det lilla lugna... sitter fan inte och pallar godkänna i realtid. Pust.

Men kom igen nu. Fildelning riskerar inte folks liv. Den som kör i 160-200 km/h riskerar liv. Nej, in i finkan med Ghostrider - utan att passera Gå!!

Det är lätt att avhjälpa problemet med denna typ av "marrodörer". Gör som på vintern, sanda vägen och dom dom kör som folk eller så kallar vår fader hem dom till ett ställe där dom ej kan vara till fara för övriga medtrafikanter.

Pezster 
· Svar till Lasse

Lite väl va? Lugna och fina nu.

Du vet seriöst inte vad du snackar om. Ghostrider har funnits i flera år, han är så mycket mer än du kan ana.

Pezster 
· Svar till Johan

Jodå, det vet jag... killen utsätter folk för fara. Gör idioten mer än så säger du?!

en gång startade grannen gräsklipparen när jag njöt i solen, nånborde ju skuta den jävel och sen långsamt skära av halsen med ståltråd, för allt som stör mig det minsta ska väl endå lösas med mord och lynchning?

Pezster 
· Svar till Klubba

Ja... om grannen startade gräsklipparen finns det ju risk att han dödar oskyldiga förbipasserande. Eller hur. Inte riktigt samma sak, vad?

Du är nog den största idiot som vandrat på denna jord, du hör hemma 3 meter under marken!

Kryp tillbaka till hålet där du kom från!

Pezster 
· Svar till Fredrik

Erhm... jaha?

balla kommentarer..jag har för vana att sparka av backspeglar när jag åker hoj..gärna dom som sitter fast i trafiken och försöker preja mig..funkar inte detta brukar jag sticka in skallen i bilen och rycka bilnycklarna av dom och dra..fan inte mitt bekymmer om dom sitter fast och inte jag..:)

Ditt blogginlägg gjorde mig irriterad så nu ska jag gå och vara förbannad på alla bloggare. Sen så kom det en bil och gasa helvet inne i stan.. shit nu måste jag börja hata dom också. Hmm, igår på gångbanan så kom det en cyklist och han kom i en jäkla fart, på råga på allt så plingade han också!!! Fan nu kan man ju inte annat än vara förbannad på dessa cyklister. Må... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Sporthojsåkare

Jag hatar solen med för övrigt. Den stör min sikt ut i universum.

Jaaa, man ska kramas i trafiken.... Ööööh. Den jäveln som mynta det begreppet måste ju ha varit rätt pårökt. Ser rätt mycket skit i trafiken mest hela dagarna, och kan säga det, dom flesta som kör bil är bra mycket mer puckade, än typ alla mc förare, man skulle kunna kalla var och varannan bil förare för ghostdriver, med tanke på hur illa folk kör...

Pezster 
· Svar till A©

Tyvärr håller jag med dig. Det är rätt illa med galningar på vägarna... tror galningarna i bilarna lätt är fler faktiskt.

Jag är verkligen imponerad över alla "extrapoliser" som minsann ska sanda vägar och förse dem med andra dödsfällor bara för att någon stört dem. Ska någon som är helt oskyldig köra ihjäl sig på dessa fällor pga någon annan? Hoppas den jäveln som sätter upp en sån fälla blir lynchad...

Pezster 
· Svar till Joel

Tror nog att ingen är sjuk nog att göra så. Det är fan värre och givetvis helt oacceptabelt.

Tyvärr finns det folk som gör så. Både sandar kurvor, lägger ut krattor, styr med bilen i mötande fil osv. Händer rätt ofta.

Jag kan förstå att man tröttnar på hojar, men att ta till handgripligheter gör garanterat inte saken bättre. Jag kommer dock att fortsätta att köra tills jag tröttnar själv, inte för att någon säger åt mig.

Du vet att han gjort 5 filmer och lever än som 2 barns far. Dock kör han lugnare nu och på bana. Började sin karriär med att sno hojar

Du kanske skulle ta kort och köra mc själv innan du gnäller...
Om du gör det och sedan upptäcker att det var det värsta du vart med om, så kan du fortsätta gnälla, annars kan du be om ursäkt till MC-kollektivet.

Btw, försök lyfta ~200kg mc och skratta sen.

Pezster 
· Svar till Kasslertank

Jag har problem med de som kör som dårar. That´s it. NU handlade artikeln om mc... hade det varit en idiot i en bil hade jag bloggat likadant. Fast då hade det inte varit Sporthoj utan Motormännen eller något som varit här och skällt på mig.

Tråkigt att alla trillar över samma pinne för att några procent kör som idioter... men värre är att läsa inläggen från vissa här... ska vi dra alla bloggare över samma kant då oxå? måste vara jobbigt å hata alla!

Pezster 
· Svar till Sebastian

Jag tycker det är helt sjukt med vissa av kommentarerna. Någon som skulle slänga grus etc...
Och för att vara tjatig. Jag har INGET emot mc... bara att folk kör som galningar. Spelar ingen roll om det är bil, mc, moppe eller flygplan.

Tycker att det är idiotiskt att ligga 300, kör en motorcykel in i en bil i 300 så klipper den bilen i två delar som smör kan jag upplysa om. Ställ en stor jävla kontainer istället med en fet betongvägg bakom på en ja.. 4 meter tjock. Då är det bara att lyfta undan kontainern sen.

Dock, mopeder och motorcyklar uppmärksammas alldeles för dåligt i trafiken. Jag har varit mopedist och man blir nästan nerpre... Visa hela »

Du fattar tydligen inte fortfarande att motorcyklar kan ta förbi sig en hel rad med bilar?
Iaf någon som fattar att det är en bana vi är ute efter, vet du kanske hur länge vi motorintresserade har tjatat om en bana? Får vi någon? Nej, därför händer sånt här. Kanske inte så spännande för dig att titta på men allt har ju sin marknad.

Pezster 
· Svar till BB

En bana är helt klart något som bör finnas. För allas skull.

Rofl, nu har du skitit i det blå skåpet när du retar upp sporthoj:arna som till hälften består av fjuniga moppefuckon med väldigt stora tangentbord.....

Snart kommer dom med KeTtiNgEn I TaCkEt!!!!

Ni som tycker att det är häftigt att själva
åka på bakhjulet eller köpa filmer typ
Ghostrider som så att säga premierar detta
beteende. Funderar ni aldrig på om ert eget
barn, sambo, mor eller far finns bakom
nästa kurva? Jag har jobbat i många år som
kirurg och kan inte annat än bli ledsen över
hur många främst unga män jag tagit
omhand antingen döende eller m... Visa hela »

Urban : Du kan ju gå och gömma dig i ovan nämnda skåp...

"Och för att vara tjatig. Jag har INGET emot mc... bara att folk kör som galningar. Spelar ingen roll om det är bil, mc, moppe eller flygplan."
Varför skriver du inte helt enkelt det då? Ett blogginlägg mot idiotor i trafiken. Nej, men istället måste du kasta bajs på motorcyklister. Jag kan upplysa dig om att motorcyklister ofta kör bättre/säkrare än bilister, men du kanske inte har körkort så du kan av... Visa hela »

Fan, gick på den i särklass äldsta nätbluffen! Du är inte dum på riktigt, du flamebaitar bara godtrogna människor och gottar dig i deras upprörda svar.

Sök hjälp och jag ber om ursäkt att jag gick på det.

Du är bara sur för att du inte kan hantera en motorcykel i 300 , gnällkärring!
skaffa ett liv! :D

Pezster 
· Svar till Gud

Jupp. Så är det. ALLA vill egentligen köra fort med mc.
Fast... alla kan inte. Det är därför så många gråter på kvällarna när de ska sova.
Vi kan helt enkelt inte.

Du skriver "Ge dem en liten bana där de kan köra ihjäl sig i lugn och ro".

Jo, road-racingbanor finns. Det finns även utbildningar där man håller till på därför avsedda banor.

-Du verkar inte ha riktigt koll på läget om det du skriver.

Pezster 
· Svar till Bosse

Perfekt om det nu finns banor. Varför kör de då inte där?
Jisses vad alla är förbannade. Faktumet är att de kör jävligt fort på allmän väg vilket är fel och kan drabba vanliga människor. Hade alla kört på banor hade väl inte problemet funnits?!?!

Förbannad?? Det är jag inte. Jo, det blir jag. På de som kör som dårar. Jag fattar inte bara vart du vill komma med din artikel. Vill du engagera dig i frågan får du ju åtminstonde läsa på lite. Annars är det ju lätt att det hela endast uppfattas som moraliseringar.

Hade inte bangat att kunna köra som Ghostrider! Bara att erkänna! Förstår inte varför folk envisas med att hålla på med den innerliga ironin kring att det "inte är tuffigt" och att folk som gör sådant på något sätt har något att bevisa. Ser man en kille som trycker 250 på bakan så tror jag nog att majoriteten vare sig ålder eller kön tycker att det är jävligt häftigt.

Pezster, du är känslig. (precis som mig)
Tolka inte alla inlägg som om folk är förbannade =D
Men å andra sidan kan du väl inte förvänta dig så mycket annat när du provocerar som värst =D

Pezster 
· Svar till Helge

:) Helt rätt. Får väl börja tänka efter lite före ;)

Har alltid tyckt att hojåkare har nåt gay över sig.
Är det därför dom hela tiden måste hävda sig så förbannat? "Ser man en kille som trycker 250 på bakan så tror jag nog att majoriteten vare sig ålder eller kön tycker att det är jävligt häftigt." Ehhh...näe.

Pezster 
· Svar till Arne

HAHAHAHAHAHAHAAAA!!!

Bil = 4 hjul. Motorcyklar = 2 hjul. Den ena står stadigt, den andra inte.

Så om du har en bil kör du ifrån GhostRider om han åker på 2-hjul?

Du han kör ifrån en datornörd som dig på 1-hjul. Du är bara avis.

Pezster 
· Svar till Andreas

Hahahaha... nej? Jag börjar tro att intelligensen allvarligt tryter här... vad fan skulle jag vara avundsjuk på? LOL!

Varför tar du upp det då? Ja du är avundsjuk på att du aldrig skulle våga göra det eller klara av det.

Pezster 
· Svar till Andreas

Hahaha... sitt du på din moppe i illusionen av att att är avundsjuka. Det låter vettigt.

Andreas -> Hahahahahaha du gjorde min dag. hur gammal är du egentligen??

Okej om du inte är avis vad är det då? Tror fortfarande du är avundsjuk på honom, nästan alla har hörtalas om honom och han gör saker du inte ens skulle våga tänka att göra. Tror många hellre hade velat varit ghostrider än att vara en snart 40-årig kille som sitter o skriver om vad han gillar eller inte på en blogg.

Pezster 
· Svar till Andreas

Hahahha... men jisses... tro du det. Det finns mer saker i livet än att köra mc.

Alltså Andreas. Jag må personligen vara en som tycker det Ghost Rider gör är rätt ballt. Dock är jag inte avundsjuk på honom. Inte det minst. Och jag lovar dig, Pezster är ännu mindre avundsjuk.

Skulle inte vara fel med en bana alls! Inte för att vi ska köra ihjäl oss på den utan för att slippa göra det i trafiken...........

Pezster 
· Svar till Brud på hoj

Tycker det är helt sjukt att det inte finns banor. Fotbollsplaner etc finns det gott om.

man blir ju bara trött....
citat: "Nej. Jag bara tänker högt med fingrarna på ett tangentbord."
Du kanske skulle tänka innan du hade fingrarna på tangentbordet....
Att du tror att din uppgift är att trampa folk på tårna som du skrev i din blogg gör det här ännu mer pinsamt.
Det finns ingen mening med att provocera bara för sakens skull.
Självklart tycker dom flesta hojåkare att ghostride... Visa hela »

Hahaha... tack för att ni (ni vet vem ni är) befäster min uppfattning om att vissa av er inte är kloka. Som alltid anmäls kommentarer som går lite för långt. Ska ni använda en proxy så använd för fan en som fungerar ordentligt. Instant fail här idag liksom.

Asså gostrajder e ju typ ballast av alla! Hans filmer e värsta fetgryma du e en tönt. Nu ska jag ut och stegra me moppen!

att önska livet ur en hel folkgrupp för att de inte delar samma intressen är ju riktigt tufft iaf :)

Pezster 
· Svar till cpk

Jag önskar inte livet ur någon... bara att de ska ge fan i att köra som idioter på allmän väg.

vilka?

BB skrev: "Iaf någon som fattar att det är en bana vi är ute efter, vet du kanske hur länge vi motorintresserade har tjatat om en bana? Får vi någon? Nej, därför händer sånt här."
Vaddå "Får vi någon?" ... Bygg en själv om du vill ha en!

"Vet du hur länge vi unga vapenentusiaster tjatat om en skjutbana? Får vi någon? Nej, därför skjuter vi folk i skolan i stället."

Att få en plats att utöva en hobby är ingen rättighet, BB.

Eller så kanske han har tröttnat på att köra på banor... Det ser ju onekligen ut som att han har tränat en del :)

Finns banor att åka på. Inte det som är problemet. Får man inte tillräckligt med spänning på banan så..

Sedan ska man komma ihåg att det är människans risktagande gener som fört utvecklingen framåt. Inget hade hänt utan folk som är villiga att riskera saker.
Även om det självfallet finns en baksida samtidigt.

Det är hyfsat irriterande att så fort någon vädrar sina åsikter så är man avundsjuk. Det kan faktiskt vara så enkelt att man helt enkelt är irriterad över någonting. De som någonsin har vistats på en väg vet att det finns idioter i bilar och idioter på motorcyklar. Grejen med motorcyklar är att de går rätt mycket snabbare än en medelbil.
Så till Andreas och alla andra 15-årig... Visa hela »

Läs texten och lägg in en gnugga analys i det hela så inser nog alla att pezster tycker att Ghostrider är en sorglig person som KÖR FÖR FORT PÅ ALLMÄN VÄG OCH UTSÄTTER FOLK FÖR FARA. Och dessutom filmar skiten.
ok ?
Vafan, åk till nån bana och kör, det finns ju. Mängder utomlands dessutom.
Det enda jag begär är att mina barn ska åka säkert på vägarna.
Ska vi tillå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Carl

TACK! Precis så menar jag!

Ja hade nåra moped terrorister här i norrland som alltid genade genom min gård.En kväll så tog ja ut hagel sprutan och ställde mig mitt på stigen dom skulle köra igenom.Dom kom och bromsade in 10m ifrån mig stirrande rakt in i slakt pipan. Ja riktade hagel sprutan rakt opp i vädret och brände av en laddning haha vilken fart det blev på terroristerna.Därefter har ingen genat genom min gård igen.

Inte särskilt snyggt att dra alla som kör hoj över en kam. När jag ligger på 110 efter bolidenvägen, vem är det som kör om hela tiden, som gör livsfarliga omkörningar i skymda kurvor? Det är tomtar i bilar som är så jävligt stressade att det inte går att hålla lagom avstånd till malmbilen framför för då ska de genast dyka in i den hemska luckan. Visst kör jag lite över lagstadgad g... Visa hela »

Kommentera