Roligt att betala skatt när idioter i kommunen spenderar pengarna på skit. Allvar. Second Life är den största floppen i Internets historia. Visst, de har några användare som envist tragglar omkring i en riktigt sugig 3D-värld och interagerar med varandra.

Vad gör Malmö Stad då? Detta är alltså inte en tre år gammal nyhet utan det är nu vi pratar om! Jo... de har alltså byggt Malmö stad i Second Life?!?! Men jisses... hur många från Malmö är på Second Life? Två? Från Sverige? Tio? Det där lägger man mer än 800.000 kronor på! Men vad faaaaan?!

Ett tips till er kära anställda på Malmö stad... VARJE gång ni får en bra idé... ring mig så lovar jag att jag ska berätta för er hur dålig den är. Att ni har lön är fan otroligt. Jag menar.... "Det gäller att hänga med utvecklingen" läste jag att någon ansvarig hos er kläckte ur sig. Ja... just det. Hur var det nu med att hänga med? Ger mig fan på att det är någon 50-åring med mossa på som försökt vara lite framåt som bestämde detta. Second Life dog 2007 kan man säga. Det som är kvar är några dödsryckningar bara.

Värre är... att detta verkligen slår fast bilden av ett Malmö fullt med BÖNDER som lallar runt och letar betor. Så är det alltså inte! De är bara de som jobbar med Malmö Stad som är sådär... vi som BOR här har faktiskt koll.

Om inte detta är dagens FAIL så flyttar jag till en förort någonstans och spelar banjo på en veranda.
Verandan ligger i Malmö... i Second Life. *plinketiplonk*

HD | Malmö Stad | SS | Second Life dör ut | Malmö spräcker sin budget | Stad2 | Inlägg | Svd | ännu mer |

Skriv en kommentar

Är secondlife dött? jag ser 90 000 online varje kväll? daremot tror jag att bloggandet håller på att dö ut, men snälla innan du uttalar dig, ta reda på fakta. Secondlife är ett verktyg, inget annat, sen skall man lära sig använda det, no less no more...over and out.

www.youtube.com/watch?v=DAeoETEQpxE

Heej .. jag tror jag såg dig där på verandan.. spelandes banjo tillsammmans med en turist med gitarr och kanot... och filmade blev ni också! Sista färden eller?? LOL
Kolla som sagt fakta nästa gång!

Min mamma har sagt till mig att inte prata med primitiva människor som hänger på Second Life. Så tyst med er.
Och 90.000 online... fniss... bra mätare på hur många nötter det finns på nätet.

Kommentera