Jack Nicholson - han har "manboobs" och har som ni ser... ingen bikini/top. Även om undertecknad nog hade dragit lite på smilbanden av Mr N i en tvådelad bikini... eller hur... det HADE varit roligt!

Satt på balkongen med en öl, njöt av solen och surfade runt lite på nätet när jag såg rubriken. "Fritt fram för bara bröst i Malmös simhallar". Ok, inget konstigt där med andra ord. Det finns ju män med större bröst än kvinnor så vad är problemet? Klart att de som vill ska kunna gå topless på en badinrättning. Jag menar... det är väl jämlikt om något, eller hur. Eller inte bara det... det är väl UPP TILL DEM?

Det som däremot fick mig att spruta lite öl över laptopen var kommentarerna. Ojojoj... tydligen var det inte så självklart med bara bröst på simhallarna i Malmö. Suck, varför kan det aldrig vara enkelt?

Tydligen är det så att det finns män som är fruktansvärt upprörda för nu kommer de gå omkring och få stånd hela tiden. VARJE GÅNG de såg bröst skulle de få stånd. Detta var ett problem för dem. De är mycket nervösa för vad detta kan leda till. Anmälningar om ofredande, var en sak som kom upp.

Än värre var det med några kommentarer med mer religiösa aspekter. Att nu kunde inte muslimer gå och bada för de får minsann inte titta på nakna kroppar hur som helst. Det fanns även en och annan kristen som hade åsikter om det där med nakna kvinnobröst på en simhall.

Sedan var det någon annan som var orolig för hur det skulle gå med alla gubbslem som skulle gå dit och uppföra sig konstigt på simhallarna. Eller ungdomar som skulle trakassera badande kvinnor.

Ärligt talat. Exakt vad är det som är så underligt med att det är ok för tjejer att gå topless på simhallarna i Malmö? Kan ni inte kontrollera er om det är så att ni får stånd så fort ni ser ett bröst är jag inte så säker på att ni ska vara ute fritt på badhallar överhuvudtaget. Om ens på stan. Är det så att ni sitter där med ett praktstånd och en nöjd blick ska ni fan ut. Enkelt.

De religiösa aspekterna har jag en viss förståelse för, men vad fan... ett modernt samhälle kan inte ta hänsyn till religioners regler på alla allmänna platser... oavsett det är kristendomen, islam, hinduism eller whattever. Sorry, men så är det. Då får det finnas specialbad för de som kräver det. "Jesus Badinrättning" eller "Buddhas Lounge Bad" eller "Profetens Badhall". Kan ju vara en smart affärsidé om inte annars.

Den sista punkten... den med gubbslem och ungdomar... Tja... om det finns folk som inte kan uppföra sig får vi väl slänga ut idioterna. Det ska vi väl göra oavsett vad det är som gör att de uppför sig dåligt?

Retar mig som fan på att folk i sin tur retar sig på att det finns tjejer och kvinnor som vill bada topless. Det är 2009... häng med nu för fan. Förresten... vem är det som tror att ALLA kvinnor nu ska bada topless? De gör ett val såklart... det är vissa som gillar det... och vissa som inte gör det. Men nu får de välja. Helt perfekt.

AB - DN - SvD -

Skriv en kommentar

word!

Pezster 
· Svar till miranda

:D

Rätt, det är 2009. På sextiotalet var detta inget problem. Det var tutts all over the plejs :)

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Hahaha... tutts all over.. :D

"Kan ni inte kontrollera er om det är så att ni får stånd så fort ni ser ett bröst är jag inte så säker på att ni ska vara ute fritt på badhallar överhuvudtaget. Om ens på stan"

Aha, varför är det så konstigt att få stånd nu helt plötsligt då? Nåt som man faktiskt inte alltid kan kontrollera. Varför ska kvinnor ha rättighet att bli sura för det. Visa hela »

Pezster 
· Svar till nils

erhm... stånd inför en redovisning? Hahaha...
Men allvar... hur svårt är det att kontrollera apparaten? Fast en bånge får ju alla ibland. Det är ju inget fel med det.

Som tur är så skulle det ju hända på ett badhus isf. och om det finns något som motverkar ofrivillig erektion så är det ju kallt vatten, bara att hoppa i mao!

Värre är det ju på stranden där man "måste" ligga och ofta har ett par meter till vattnet.. som tur är så måste ju alla sola ryggen ibland;)

Dave:
Helpful tips to conceal your boner at the beach

regretfulmorning.com/2009/06/helpful-tips-to-conceal-your-boner-at-the-beach/

Kommentera