En snubbe loggar in på sin Facebook på jobb. Det genererar en massa kramutskick, applikationer och annat skit etc och på en annan arbetsplats sitter snubbens flickvän med en klump i magen. Hon har precis ringt honom och han hade inte tid att prata... men på Facebookprofilen ser hon att han är jäkligt aktiv med att posta statusuppdateringar och kommentera ex-flickvänners inlägg och bilder. Hon blir arg. Såklart. Med all rätt.

Detta kallas för att "sejfa" (Från eng. Safe). Alltid bra att hålla någon på halster eller bibehålla någon form av kontakt... för vem vet i framtiden...??? Något som vissa idioter håller på med utan en tanke på vad deras partner tycker. En kommunikation över en dator exkluderar väldigt snabbt den andre. Man väljer sin partner fullt ut enligt mig. Får min flickvän ont i magen över att jag sitter på FB får jag minimera det eller sluta med det. Enkelt. För vad är alternativet? Att hon ska ha ont i magen? Låter ju som kärlek... not. Vissa människor är helt enkelt för korkade att ha Internet.

Vilken människa med självrespekt sitter och kollar in sina ex på sociala nätverkssiter? Speciellt när de är i ett nytt förhållande? Är ni kompletta idioter? Snacka om sjukt beteende ELLER sjukligt intresse/nyfikenhet.

Förresten... megaaktiva människor på Facebook har jag ingen som helst respekt för. Skulle jag glömma bort det är det bara att logga in där och läsa:

"Har precis lagat soppa! Wooohoooo!!!"

Tack som fan för den informationen. Idioooooooooooot!

Är det bara jag eller hade en "Far åt helvete"-knapp inte varit en skön liten funktion på Facebook?



AB - AB -

Skriv en kommentar

Man kan ju alltid avsluta sitt facebook-konto - titta in och prova men sedan bestämma sig för att man faktiskt vill stå utanför. Behöver man kolla upp någon (och då menar jag i jobbsammanhang) så är det alltid någon som har ett konto.

Pezster 
· Svar till Smilla

SÅ kan man göra.
Fast... varför ska man kolla upp någon i jobbsammanhang via Facebook...?

När jag anställer någon bör det vara en person jag har en bra bild av - facebook bidrar till detta.

Pezster 
· Svar till Smilla

Ach so! Nu är jag med igen :)

Mycket trevligt att jag hittade den här bloggen (halvsvårt när du länkar till AB iofs). Det börjar bli svårt att finna de intressanta i röran av intetsägande tråkbloggar av typen "Jag har ätit pannkaka idag och nu ska vi åka till farmor. Hej då".

Pezster 
· Svar till Smilla

Oj, DET tackar jag för!

Får alltid skäll för jag är usel på att sköta mitt Facebook, fast glad att jag hittat många gamla polare där.
Undrar bara vad det handlar om när man får mail om att någon köpt ens foto?
Lägger folk verkligen stålars på att köpa foton där?!

Pezster 
· Svar till Honeylicious

Man ska aldrig... aldrig... jag menar det... ALDRIG... hålla på med applikations... ;)

Kommentera