Knuggen... eller kungen... Varför i hela friden har vi den där träiga, mossiga saken kvar? Jag förstår inte. Han knarrar runt och vad? Representerar Sverige? Fatta hur han INTE representerar Sverige! Nu ska det dessutom planeras något bröllop dessutom... huga! Bröllop = Barn = ARGH! Det fortsätter! Det kommer aldrig ta slut!

Eftersom det är du och jag som faktist står för notan på att dessa överpriviligierade människor ska få mat på bordet tycker jag att vi ska öka offentligheten lite. Bygg in glasgångar så vi kan åka och titta på dem. Vi ska ha en dag där barnen kan rida på kungens rygg och vi kan få se hur det ser ut när det är matdags för kungafamiljen. Vi kan ha avelsprogram med andra länders kungahus och - ni vet - garantera deras gener i framtiden. Fast inte ens då skulle jag tycka det var ok. Kungar och sådant trams hör till stenåldern.

Ge lille knuggen en stor påse med pengar, tacka för det som varit och låt det vara bra där.

Alternativt kan vi hyra ut dem/sälja dem till Uganda eller något annat land jävligt långt bort från Sverige. Swedish Export ni vet. Om vi slänger in några swedish köttbulls och några möbler från Ikea tror jag det kommer fungera.

1 - 2  -


Skriv en kommentar

Kung på livstid: En onödig kostnad oavsett vilken IQ eller utvecklingsförmåga personen besitter. Rent genetiskt är det ju fortfarande så, att vissa ärver ett vackrare utseende, och andra ärver ett bättre förstånd. Men arvsrätten till Statens högsta ämbete är ingen naturlag, utan kan gott avskaffas! Varför skall vi, det "vanliga" folket tvingas betala för något vi inte behöver?

Kommentera