Koenigsegg köper Saab. Rätt modigt gjort av dem med tanke på att Saab typ ALDRIG gått med vinst (jo, de hade ett eller två år men inte annars) och bygger så sjukt fula bilar. Jag menar bara ordet Saaaaaaaaab. Vem vill köra en Saaaaaaaaaaaab?

"Tjenare tjejer! Ska ni åka lite i min nya bil?"

"Vad kör du?"

"En Saaaaaaaaaaaaaaaaab!"

"Er... tror inte det. Hejdååååååå!"

"Men vänta, du har ju inte sett min Saaaaaaaaaaaaaaaaab!"

Nu ser jag fram emot att se nya, effektiva modeller med design av Koenigsegg. Kanske då Saab för en gångs skull lyckas sälja tillräckligt med bilar så att sifforna blir svarta istället för röda i böckerna.

Alla bara tjafsar om att Saab hör hemma i en stor koncern... nej... Saab tillhör inte de stora grabbarna och har aldrig gjort det. Saab är mer den lille mesen som gärna vill men inte riktigt kan. NU får mesen byta skola, lära känna lite nya coolare kompisar. Kanske det fungerar, jag hoppas som fan på det, för förändringar är bra och roligt! Kom nu inte och säg att Saab gör sååå bra bilar och blabla osvosv... då hade de inte varit i den här sitsen.

En sista sak... kära små förståsigpåare i media. Sluta klaga och vara så negativa. Lätt för er att sitta där och vara besserwissrar när ni slipper ta ansvar. Saab har gjort många försök och inget har fungerat... nu är det dags för innovatörerna att ta över. Om inte... tja... ett företag som inte klarar sig själv får ju lägga ned. Eller hur!

Koenigsegg + Saab = Kärlek  :D

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 -

Skriv en kommentar

SAAB är långt ifrån ett tråkigt företag, dom har alltid varit lite mer av uppfinnare, gått sin egen väg och varit kanske för innovativa. Så är det väll med tekniknördar. Dom har ju gång på gång bevisat att de kan bygga några av de mest effektiva skapelserna på fyra hjul men då man inte har ordentlig koll på marknaden och har en svårplacerad produkt så skiter det sig.

De... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anonym

Hahaha... tror du det? Nej... jag gillar inte bilar. Jag ger flickvännen skjuts på en rostig trehjuling. Först tänkte jag cykel men jag hade inte råd med stödhjulen.
:D

Fan, missade att skriva mitt nic på mittt långa inlägg :(

Pezster 
· Svar till Tombosto

Jasså det var du. Borde jag ha räknat ut. Haha... vad kör du själv? SAAAAAAAB? ;)

Hahaha, jag tycker att du undviker frågan om vilken bil du kör bra :P........ fegar du ur eller :D

Pezster 
· Svar till Tombosto

Dissa inte min trehjuling. Jag är grymt snabb på den och så har jag faktiskt en liten plog därframme. Lagom hög för att träffa mitt på hälsenan.

Förresten kör jag en *piiiiiiiiip* med registreringsnummer *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip* och det gör jag bara för att ibland orkar jag inte köra trehjuling. Speciellt inte på grusväg.

:O har ni grusvägar i Malmö city? (och här antog jag att herr pez aldrig åkte längre än dit den trygga betongen sträckte sig, åtminstone inte efter hans förra möte med naturen) Shit, ett city med grusvägar och omringade av bönder med leråkrar.

Pezster 
· Svar till Tombosto

Host... alltså... är det lösa små partiklar på asfalten är det grusväg. Du vet... jag är betongbarn.

Att jag inte tänkte på det, jag har ju fortfarande tillgång till trafikregistret och åtminstone IF bilförsäkringars system sen min tidigare karriär som försäkringsman. Oroa dig inte för data, jag har koll på det mesta sen jag bla satt och läste dina deklarationspapper. Jag måste säga att du har det ganska spartanskt hemma, men sängen var ok....

Haha, men förstår ni inte. Här blir det nytänkande. Här blir det tekniksammanslagning. Här blir det innovation!
Här blir det...flygbilar?

Pezster 
· Svar till Jadawin

DET hade varit bra! Då hade jag bytt in min trehjuling mot en sådan!

idiot

Pezster 
· Svar till kent

Naaw... då vet jag var du jobbar! *host* förlåt... jobbade.

Kommentera