Lille Pontén i sin skinnpaj sitter väl och jublar i en lokal omgiven av sina herrar. Får ryggdunkar och blir bjuden på cigarrer. Han sitter och ler, hoppar upp och ned i stolen och viftar glatt på svansen.

Till Ephone kan man bara säga: Tack! Det var bra ni tog fighten, tyvärr höll det inte men det var jävligt rakryggat. Bra där! Det är ju fan omöjligt att vinna sådant här i dagsläget med tanke på bildningsnivån i domstolarna idag. De har inte en aning vad det är de sitter och beslutar om. Illa som fan... men Ephone tog ändå fighten.

Vad gäller tingsrätten som skriver "Framgång för bokförlagen..." Framgång? Hade det inte varit bättre att skriva "Dom till bokförlagens fördel..." eller något sådant? Jag menar... framgång är ett rätt laddat ord. Jag börjar få problem att se var musik- & filmbranschen slutar och var rättsväsendet börjar.

Förresten... nu är jag inne på mitt tredje år utan att ha gett en enda spänn till musik- & filmbranschen. Bra va?! Jag laddar hem hur säkert som helst allt jag vill ha.

Pengarna jag tjänat på det lägger jag på lite spel till sonen och annat nice. Gör ni samma sak... ge dem inga pengar förrän de kommer fram med BRA alternativ.

Erhm... jo... jag har brutit mot det några ggr... men då har det varit bio med sonen... han ska ju inte drabbas av pappas filosofi.

SvD - DN - AB - GP - Exp - SDS - SvD -

Skriv en kommentar

Fritt fram för privatpoliserna att spåra allt vi gör och få reda på vem vi är, på lagligt sätt.

Vem glömde berätta för IPRED o IPRED2 lagstiftarna därborta i Bryssel att polisärenden borde skötas av polisen och inte av storföretagen?
Fast det är klart, anarki och syndikatens världsdominans är väl ett slutmål, kanske.

Väl skrivit. Och till detta skall läggas att idag har Solna tingsrätt bestämt att man inte får kolla folk som skall bli läkare. Integriteten är hotad.
Så kolla din husdoktor, hon/han kan vara en syrabadsmördare!

Bra med bojkott av dvd, blue och cd men bio är helt OK. Bara för att man kan laga mat hemma behöver ej betyda att man inte går på restaurang då och då, eftersom det finns MERVÄRDE i det. Jag ser inget mervärde i en DVD för 200 SKr, tyvärr. Kanske mer som vill haka på ?

Pezster 
· Svar till psyko

Alltså... bio tycker jag egentligen är hel fel... men vill sonen se Iceage så kan jag inte säga nej... :D

Klar bojkott här, men kan inte avstå festivaler och konserter...
Om polisen hade fått rätten hade jag åtminstone kunnat se logiken i det, men nu är det storföretagen där jag är.. var kund.

Pezster 
· Svar till Honeylicious

Exakt. Och när du går på festivaler etc så får artisten mer pengar dessutom. Bra!!! Jag snor det från dig och gör samma ;)

Kommentera