Nu lanserar grabbarna bakom TPB äntligen Ipredator. Inte en dag för tidigt faktiskt. Det är helt klart ett måste att ha en VPN-tjänst ansluten till sin dator idag oavsett vad du gör på Internet. Övervakningsförsöken har totalt flippat ut i det här landet och jag uppmanar er alla att av ren principsak ansluta er till en sådan tjänst. För allvarligt talat... vad är 50 spänn i månaden för att få lite lugn och ro... och veta att du inte är lättövervakad? Oavsett om du fildelar eller inte.

Sedan har ju läderpajasen Ponntan gått ut och sagt att det inte spelar någon roll. Vilket faktiskt är sjukt roligt eftersom det visar hur lite han kan om detta. Ipredator ska inte spara något alls... vilket innebär att de är chanslösa. Ponntan får helt enkelt slappna av lite. Som Peter Sunde säger: "Det är inte raketvetenskap, direkt."

Tänk er bara alla dessa skattepengar som går till detta. VI betalar deras försök till att övervaka oss på nätet... sist jag kollade så är det deras jobb att sköta saker och ting som vi vill. Inte sno vår frihet och låta oss ta notan för det.

Fortsätt att bojkotta industrin med!

SvD - DN - AB - Exp - SvD -

Skriv en kommentar

du har så rätt. fast bäst hade det varit om det var gratis :P

· Svar till anne

Gratis är gott... men lite pengar gör inget heller.

Inget fan av bloggar, men den här var fantastiskt rolig (gillar speciellt jakten på rökarna hehe) och jag håller med om varje ord du skriver.
Visst är det bisarrt att vi betalar statens försök att övervaka oss samtidigt som vi betalar andra intressen (VPN etc) för att sätta käppar i hjulen för den övervakning vi själva finansierar. ALLA pengarna hade kunnat sparas eftersom det ena inte fyller någon funktion utan de... Visa hela »

· Svar till Mad

Tjohooo! En ny läsare! Välkommen!
Och visst blir man tom när man tänker på det... och trött!

IPREDATOR är ganska löjlig, det verkar bara vara en rebranding av Relakks som funnits i flera år och lätt är en av de absolut sämsta VPN-tjänsterna. De använder sig fortfarande av PPTP som är det absolut sämsta VPN protokollet (förmodligen för att det finns stöd inbyggt i windows för det, och de är för slöa för att leta upp och konfigurera de ordentliga lösningar som faktiskt finns)

· Svar till Niklas

Jaja... men länka till de bra då. FFS!!!

Läderpajas! Jag döööööör hahahahhahahaha

· Svar till asiktskanonen.se

:D

Kommentera