Idag har jag skrattat hårt åt idioter som fått för sig att den "nya" influensan är skapad i ett labb i något hemligt laboratorium någonstans i USA. Sanslöst. Lika dumt som att sitta och säga att vi aldrig har varit på månen.

Läs inte medias skumma "uj-vad-det-kan-gå-åt-fanders"-journalistik. Det räcker med att du tittar in på Smittskyddsinstitutet och läsa lite så blir du lugn och fin igen. Där finns all information - sakligt och ordentligt.


Om man ska vaccinera sig eller inte... tja... det är upp till var och en. Jag har ett sjuhelvetes immunförsvar och tänker definitivt inte ta sprutan. Speciellt inte efter att ha läst mer om vaccinet. Dessutom är det bra för mina små vita blodkroppar att öva lite då och då.

För att klara upp vissa missförstånd därute. Den här influensan är INTE farligare. Från Smittskyddsinstitutets hemsida:

"Det är troligt att det totala antalet svårt sjuka i den nya influensan kommer att vara mindre än vid säsongsinfluensan, om de äldre även fortsatt kommer att smittas i mindre utsträckning än yngre personer."

Tänk på att den vanliga säsongsinfluensan dödar upp till 2.000 människor varje år i Sverige. Svininfluensan har inte krävt ett enda dödsoffer än. Följ siffrorna här.

Kolla förresten in dessa klipp från 60 minutes nedan... lite kul faktiskt att se ordet "Swine Flu" i CBS - 60 minutes där de diskuterar efterverkningarna av vaccinationerna 1976. Inget relevant mer än att jag tyckte det var intressant. Hittade länkarna på en sida där konspirationsteorierna flödade.

Part 1:

https://www.youtube.com/watch?v=IFcnneAqnTM

Part 2:

https://www.youtube.com/watch?v=-9Bvf9AaC-4

Länksåstuffåsånt:

DN123SvD12 - AB123

Skriv en kommentar

Jag håller med dig om att det låter lite långsökt att svininfluensan kan vara skapad på ett labb, det tror inte jag heller.

Dock är det fullt möjligt att svininfluensaviruset medvetet har spridits. Läkemedelsföretagens enda syfte är att tjäna pengar. Det ligger ofantliga summor pengar i att skapa en pandemi och få till en obligatorisk massvaccinering av hela västvärlden. Vaccinet i fråga är inte heller... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Skeptiker

Hmmm... lite långsökt tror jag. Faktiskt.
Men mina pengar får de inte.

Skulle kunna skratta hårt åt "idioter" som du som fortsätter att dumma ner den stora massan.. Men eftersom du ändå visar starka tecken på uppvaknande, samt en del, om än väl gömt, ödmjukhet, så besparar jag dig den förnedrande titeln "idiot"..

Pezster 
· Svar till Maxen

Du får jättegärna kalla mig "idiot" om du vill det... kör hårt!
Själv kallar jag inte folk "idioter". Jag kallar dem idioter utan "".

För din information följer människor ibland flocken lite väl mycket... De gapar och tar emot skiten som matas till deras hjärnor utan att tänka efter själva. Sedan blir det deras verklighet. Okunskap i en stor flock är inte bra eftersom det har en ten... Visa hela »

Skeptikern: Förstår du inte att det är tvärtom? Det är Eurodisney som försöker tona ner risken med svininfluensan så att folk inte stannar hemma? Det är pengar som styr allt. Som på tunnelbanan står det att man inte ska luta sig mot dörren för att de ska spara pengar på rengöring.

Pezster 
· Svar till Leftbag

Bli inte sjuka för fan. Det kostar pengar!
Det är för stirrigt. Tro mig... om något år så kommer vi undra vad fan allt handlade om. Som vanligt.

Fågelinflusensa vaccinet var medvetet kontaminerat för att utlösa en pandemi. Detta är ingen konsipiration utan ren fakta. Flera länder i Europa mottog stora mängder av fågelinfluensa vaccin som tillverkats av Baxter. Efter att man kontrollerat vaccinet visade det sig att det var kontaminerat. Hade inte dom Europeiska labben upptäckt kontamineringen så hade det blivit en fågelinfluensa pandemi. När man konfronterade läkemedelsfö... Visa hela »

Jag var i centralamerika själv när de började slå på stora trumman om svininfluensan. Jag kommer ihåg när en amerikansk nyhetsstation slog på stora panik-trumman och ringde till den mexikanska stad där den skulle ha uppkommit där de inte verkade speciellt oroade alls. Sedan ville de ha tag på den första pojken som insjuknat men han var inte tillgänglig för att han var ute och spelade fotboll... då kom de av sig och... Visa hela »

Kolla svininfluensan.com angående svininfluensa vaccinet... :)

Pezster 
· Svar till Tobbe

Ups... en ny site? Får kolla in vid tillfälle.

Kommentera