"Tidigt på lördagsmorgonen hittades en svensk man död i en trappuppgång. Eftersom vänner till mannen sett och hört honom hosta tidigare på dagen misstänker man svininfluensan. Att han hade femton knivar i ryggen tror man inte har någon betydelse." - PezsterNewsBulletin

Det ni... farligt värre. Det gäller att se upp! Svininfluensan är överallt. Folk börjar väl snart kasta sten på folk som nyser, hostar eller ser sjuka ut ute på stan. Snart kommer det väl stora anslag på stan "VACCINERA DIG!" och restauranger med skylten "VACCINERADE GÄSTER ENDAST!"

Jag får flipp. Visst kan man tänka lite på att vaccinera sig om man har lätt för att bli sjuk. Tvätta händerna mer noggrannt och inte stå i vägen för folks nysningar etc. Men jag tycker detta börjar bli löjligt. Läs på - UTANFÖR MEDIA - om svininfluensan och tänk lite själva nu för helvete.

Kort och gott, chilla. Världen går inte under.

SvD - DN - AB - DN - DN -

Skriv en kommentar

Bör man inte utreda om Michael Jackson inte hade lite svin på Neverland? Där kan man säkert hitta ett rejält scoop.

Pezster 
· Svar till Fredrik

AHA! Så var det ju!
Jävla svininfluensan... den tog king of pop! Helvete!

Har du läst på? Jag antar att du inte har det. Kolla in den data som finns insamlad och som finns på WHO:s och smittskyddsinstitutets hemsidor. Jag hoppas att du kan stå för att du avrådit från vaccination när barn och unga börjar dö här i Sverige (vilket kommer att ske om vi får en liknande utveckling som i Austrailen, Nya Zeeland och Chile). Det är VERKLIGEN inte frågan om världens undergång, men vi har cha... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Per Holm

Det är ju just det som jag har gjort. Läste du inte bloggen?
Jag har läst massor... både om influensan och vaccinet och kommit fram till min ståndpunkt.
Jisses...
Jag har inte avrådit dessutom heller... jag bara uppmanar folk att tänka efter själva... och inte gå på alla faktalänkande galningar på nätet och inom media.

Självklart är det en sanslöst upphausad historia med denna nya grisiga influensa. Kanske finns viss skillnad eftersom min känsla är att fler unga människor blir allvarligt sjuka än under vanlig influensa, men det påstående är inte underbyggt av fakta. Hur som helst. Om man ska ta svininfluensan på allvar eller inte kan inte avgöras av varken media eller gemene man, det behöver vi statistik, mikrobiologisk och epidemiologisk kuns... Visa hela »

Pezster 
· Svar till jonte

Jag hör dig. Men det jag läst hittills om vaccinet... verkningsgrad etc så är jag inte så övertygad. Biverkningarna är inte heller så lattjo.
Det är dock som du säger om statistiken...
Men ändå... den fakta jag skaffat mig lutar ändå åt att jag inte kommer vaccinera mig.
Vem vet... jag kanske får flyt och får den och blir av med den innan det är dags.
Problem solved, typ.

Ditt starkaste argument är biverkningarna, men dom vet vi inte så mycket om än. På bred basis alltså, vilket ju är skrämmande. Problemet är att det är friska människor som ska utsättas för dom, det är en salig skillnad mot läkemedel mot sjukdomstillstånd. Men varför skulle de vara värre än vaccin mot vanlig influensa? Ärligt talat så kan jag inte backa upp detta korrekt så jag får... Visa hela »

Pezster 
· Svar till jonte

Vem vet... jag kanske ändrar mig framöver... det har hänt. Men jag är dessutom immun mot vinterkräksjukan (genen FUT2).
Jag hoppas på att det finns en annan gen som innehåller fet kung-fu.

Klart att det finns. Det måste det bara göra. Vet du vad? Vi borde skapa ett vaccin så att alla får den genen, sen kan Sverige kicka skiten ur alla virus framöver, och annat också för den delen. Då kanske Sverige tar över världen till slut! :P! Och vi kan sprida vår ärtsoppa och vårt distanserade förhållande till andra människor likt en löpeld genom skogarna. Va kul det skulle vara...

Pezster 
· Svar till jonte

Hahahhaa... jag är med på allt utom ärtsoppan... uääärk!

Undrar hur många som dog i cancer i sverige idag, troligen mer lr = 1 ..... mass hysteri är alltid farligt och dumt.

Pezster 
· Svar till Christian

precis.

Den är inte värre än den vanliga flunsan, svinet. Den vanliga flunsan tar väl sisådär 1.500-2.000 liv varje år den är igång. Men de som dör då är de allmänt svaga och oftast gamla.

Den här gillar jag inte alls! Den drabbar yngre, eller rättare sagt, de runt 30-40 hårdast och vissa fullt friska går det riktigt illa för.

Knepigt fall faktiskt och om nu det kan visas att biverkningarna... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

www.smittskyddsinstitutet.se/nyainfluensan/aktuellt/hur-allvarlig-ar-nya-infuensan/

Allt talar för att färre kommer avlida av den här influensan än vid den vanliga. Läs på länken ovan.

eftersom jag inte har nått liv letade jag upp dödssiffror i cancer för år 2006 i sverige

Det ger: 11 464 döda män, 10 532 döda kvinnor
dvs totalt: 21 996 döda i cancer eller ca 60,2/dag.

När siffrorna når detta då kan vi börja skrika enligt min åsikt

Källa: www.cancerfonden.se/Global/Dokument/omcancer/cancer_i_siffror/Cancer_i_siffror_2009.pdf

sidan: 18

Pezster 
· Svar till Christian

Intressant! Hahaha... klart du har ett liv. Bättre hålla på med sånt än att sitta dreglandes och titta på något program där folk ska dansa. :D

Tycker detta citat säger allt: – Vi vet inte den absoluta dödsorsaken. Vi kan bara säga att svininfluensan kan ha varit en bidragande orsak. Det kan ha funnits andra orsaker också.

Bidragande orsak? Hade han AIDS eller nån annan typ av immunförsvarshämmande sjukdom? Vad är det som de inte avslöjar? Har de redan blivit betalade av journalistkåren OCH läkemedelsindustrin så att de kan fortsätta kränga av lö... Visa hela »

Vill bara informera om att det är fler människoliv läkemedelsindustrin skördar än vad svininfluensan kommer i närheten av//

Kommentera