Pezster har forskat lite idag! Dagens projekt blev dessa konstiga modebloggar etc. Ni vet, de där som bloggar som smink, mode och tjejer som tar bilder på sig själv med putande munnar. Jag tog en kopp kaffe mellan två möten och surfade glatt in på några av de kändaste av dessa bloggar. Nu jäklar skulle jag lära mig allt om dem. På allvar förstå grejjen liksom.

Det blev platt fall för min del. Jag förstår ännu mindre nu.

Noll. Zip. Nada.

Jag mår illa av alla dessa bilder på produkter, kläder, smink, putande blonda småtjejer, tuttenutt och mest av allt... undrar jag vad  alla som läser de där bloggarna får ut av det? Jag kan berätta vad jag fick ut av det. Jag blev allergisk mot:

  • Klämkäcka tonåringar med värderingar som fulla pudlar
  • Mode
  • Smink
  • Kommande generationer av idioter

Suck... med tanke på de bloggar som jag själv läser, kunde detta lika gärna vara från en annan planet. Det finns tänkade människor därute, som ventilerar mycket intressant i sina bloggar. I bland lämnar jag deras sidor upprörd, ibland rörd och väldigt ofta glad. Det är skönt att veta att ni finns därute land och rike runt. Ni bekräftar för mig att det finns många intelligenta tänkande människor därute!

När jag lämnar dessa modetjafsbloggar.... så har jag bara ett rungande "OCH?!" i mitt huvud. Ett slags tomrum i skallen efter allt dravel.

När ska jag lära mig att inte sticka skallen i sådant jag inte förstår? Nu är ju dagen nästan förstörd.

DN - AB - DN -


Skriv en kommentar

... trots att jag själv inte skriver särskilt mycket vettigt i min blogg är jag böjd att hålla med dig om det du beskriver om modebloggar - helt ointressanta i min värld... (fast man skriver väl om nästan vad man vill i en blogg - det är väl det som är tanken) /eva

Pezster 
· Svar till http://evahultin.se

Jag skriver egentligen inget vettigt jag heller... :D
Men att klippa ut några bilder på grejjor, säga till folk var man kan köpa dem och sedan ta en bild på sig själv när man putar med munnen kräver ju inget speciellt av en...
Roligare när någon skriver sina tankar eller något...
Fast vad vet jag... har redan konstaterat att jag fattar noll av det där. :D

Dagens Svenskbladet har nu avslöjat hur det ligger till med modebloggandet
www.svenskbladet.se/kultur/index.php?alias=blondinbellas_stora_inkomstbluff_avslojad.html

Pezster 
· Svar till Birger

Läste den tidigare...
Ibland får de till det :D

Ang. de där artiklarna så stämmer det ju inte riktigt. Som vanligt med pressen alltså. Visst, det var betydligt lägre siffror än vad man förväntar sig, men Blondinbella får ju för det första ca 30 000 i månaden i lön och sedan vinstar hon de där 7 000 i månaden som de pratade om och dessutom har hon det där Bellme som verkar dra in rätt bra deg och något annat företag. Dessutom säger hennes... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anonym

Det stämmer bra det... men det sjuka är just att folk LÄSER skiten.

Hittade din blogg.. vet inte varför! Länkade till din blogg på min blogg för att alla mina bloggande vänner, (läs: "smink och shopping är det enda jag bryr mig om- är VHS en ny slags hårförlängning?") skulle halka in i nya tankebanor.. Har ännu inte gett resultat.

Pezster 
· Svar till Tyrah

Hahaha... är vhs en ny sorts hårförlängning...
Hahaha.. sjukt bra.

Kommentera